Yeme & İçme Kahve içmek zihninizi açıyor mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Kahvenin dikkat toplayıcı özelliği var biliyorsunuz. Siz önemli bir işten önce kahve içiyor musunuz? Kahve içmek zihninizi açıyor mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BuDamıOfsayt_69 Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 8 ay Zihnimi açıyor mu bilmiyorum da kendime getirdiği kesin 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Açıyor demek oluyor bu Yorumla BuDamıOfsayt_69 8 ay Peki Yorumla
juıpiter Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Evet ama Türk kahvesi genelde böyle Nescafé filan tam tersi beni rahatsız ediyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Aslında o da güzel bir kahve çeşidi Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Kesinlikle açıyor... Daha da önemlisi odaklanması sağlıyor... 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Kesinlikle Yorumla KayipPsikopat_3 8 ay Aşırı iyi geliyor Yorumla
roseeliea Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 8 ay hic inanmiyorum buna, kahve daha cok uykumu getiriyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Gerçekten mi Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 8 ay Zihnimi açıyor ancak dikkatimi toparladığını söyleyemem.. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Maalesef öyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Yok kalp atışlarımı hızlandırır sadece yorgun oluyorum 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ama uyarıcı etkisi varmış Yorumla
eyüpateschmantha9 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 8 ay Sevdiğim kadın ile içersem zihnimi açar her yerimi açar 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Her mi 🤣🤣 Yorumla
Ferdikaraman Takip Et Xper 2 Yaş: 20 8 ay Erken uyanmak zihnimi açıyorSoğuk suyu yüzüme 4-5 kere çarpınca tamam 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Soğuk suyu yüzüme çarpınca bana da iyi geliyor. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 8 ay Zihin açıklığı veriyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Katılıyorum Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Kahve içmek uykuyu açar, tazelik getirir insana. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Buna katılıyorum Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Evet gerçekten iyi geliyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Kesinlikle Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 8 ay Senin sorular kadar değil 😅 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay 🤣🤣🤣 Yorumla
qüneşinsahibi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Kahve tiryakisi dglm binde bı canım çeker de icerm 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Yakında olursun Yorumla
Firuzeyimben Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Evet günde bir bardak turk kahvesi şart 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Çok iyi geliyor Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 8 ay He aciyor. Soruma gelin. Neden herkes katerina korsun için deliriyor sırrı ne bu kadının? 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. açıyo 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Açmaz mı enfesto Yorumla
Bezli99 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 8 ay Kızlar kahve içeren rahat edemez bebeğim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Doğru edemeyiz Yorumla
nickbulamadımsorry Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Uykumu açıyor 😂 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Güldürdün Yorumla nickbulamadımsorry 8 ay Ne mutlu bana o zaman 🫠 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay 🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zihnimi açıyor mu bilmiyorum da kendime getirdiği kesin
Açıyor demek oluyor bu
Peki
Evet ama Türk kahvesi genelde böyle Nescafé filan tam tersi beni rahatsız ediyor
Aslında o da güzel bir kahve çeşidi
Kesinlikle açıyor... Daha da önemlisi odaklanması sağlıyor...
Kesinlikle
Aşırı iyi geliyor
hic inanmiyorum buna, kahve daha cok uykumu getiriyor
Gerçekten mi
Zihnimi açıyor ancak dikkatimi toparladığını söyleyemem..
Maalesef öyle
Yok kalp atışlarımı hızlandırır sadece yorgun oluyorum
Ama uyarıcı etkisi varmış
Sevdiğim kadın ile içersem zihnimi açar her yerimi açar
Her mi 🤣🤣
Erken uyanmak zihnimi açıyor
Soğuk suyu yüzüme 4-5 kere çarpınca tamam
Soğuk suyu yüzüme çarpınca bana da iyi geliyor.
Zihin açıklığı veriyor
Katılıyorum
Kahve içmek uykuyu açar, tazelik getirir insana.
Buna katılıyorum
Evet gerçekten iyi geliyor
Kesinlikle
Senin sorular kadar değil 😅
🤣🤣🤣
Kahve tiryakisi dglm binde bı canım çeker de icerm
Yakında olursun
Evet günde bir bardak turk kahvesi şart
Çok iyi geliyor
He aciyor. Soruma gelin. Neden herkes katerina korsun için deliriyor sırrı ne bu kadının?
açıyo
Açmaz mı enfesto
Kızlar kahve içeren rahat edemez bebeğim
Doğru edemeyiz
Uykumu açıyor 😂
Güldürdün
Ne mutlu bana o zaman 🫠
🥰
Kahve bağımlılığım yok
Evet açıyor
Açmaz
Açıyor evet