Yeme & İçme Sabah kahvesi mi, akşam kahvesi mi? ;)? avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Hellluuu😂😁 iyi akşamlar KS halkı keyifler iyidir umarım 🙏 akşam mı, yoksa sabah mı kahve ihtiyacınız top nokta da? Sabah kahvesi mi, akşam kahvesi mi? ;)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Fazla içmem ama akşam kahvesi daha iyi oluyor 1 1 Yorumla avicenna90 8 ay Katılıyorum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 8 ay Çay kahve faslı gündüze mahsustur, gece sadece alkol 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim için fark etmez 0 0 Yorumla
AklımDabiryerlerde Takip Et Xper 1 Yaş: 32 8 ay Aslında akşam ya da sabah ayırmıyorum psikolojikmen mi bilmiyorum ama hangi vakit yorgun isem o an ☺ 0 3 Yorumla AklımDabiryerlerde 8 ay Sunum bardağını görünce aklıma tiktokta gördüğüm bi video geldi ☺ Yorumla avicenna90 8 ay Ben sunum seviyorum ya her çeşit var tiktok da kullanıyorum Allahıma bin şükür😀 Yorumla AklımDabiryerlerde 8 ay Ne mutlu o halde sana 😄 Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Akşam tercihim. Sabah kesinlikle çaycıyım çünkü 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 8 ay Sabah güzel olur mis kokulu bir kahve ☺️ 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Akşam kahvesi daha çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Hepsi demek isterdim... 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Sabah kahvesi 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Akşam kahvesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sabah daha çok severim.
Sabah kahvesi daha güzel gadası
Fazla içmem ama akşam kahvesi daha iyi oluyor
Katılıyorum
Çay kahve faslı gündüze mahsustur, gece sadece alkol
Benim için fark etmez
Aslında akşam ya da sabah ayırmıyorum psikolojikmen mi bilmiyorum ama hangi vakit yorgun isem o an ☺
Sunum bardağını görünce aklıma tiktokta gördüğüm bi video geldi ☺
Ben sunum seviyorum ya her çeşit var tiktok da kullanıyorum Allahıma bin şükür😀
Ne mutlu o halde sana 😄
Genelde sabah içerim
Sabah kahvesini affetmem
Aksam kahvesi filmle iyi gidiyor
Akşam tercihim. Sabah kesinlikle çaycıyım çünkü
ikisininde zevki çok arı;:)
Sabah güzel olur mis kokulu bir kahve ☺️
Sabah akşam farketmez 🌹
Kahve sabah içerim yeter
Akşam kahvesi daha çok hoşuma gidiyor