Yeme & İçme Kahvenize eşlik eden atıştırmalık var mı? PortMandi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sabahları kahvaltı yapmadığım için mutlaka yanında midemi rahatsız etmeyecek şeyler tüketirim ☺️ Kahvenize eşlik eden atıştırmalık var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. sigara ve kola 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Sade tüketirim yanına muhabbet alırım ama görseldeki kuruyemiş favorimdir 0 7 Yorumla PortMandi 8 ay Belli bir yaş grubunun favorisi bence ☺️ hem faydalı hem rahatsız etmeyecek bir ikili Yorumla Ustabilir 8 ay Evet çoçuklukta başka bir şey bilmezdik alışkanlık olabilir Yorumla PortMandi 8 ay Ben de anne ve babamdan alıştım Yorumla Ustabilir 8 ay Sobanın üstünde leblebinin kavrulması onun kokusu Yorumla PortMandi 8 ay Mersinliyim, kavurga içinde olurdu o soba üzerine koyulan nohut Yorumla PortMandi 8 ay Bizde bir kültür bunlar ve bitsin hiç istemiyorum Yorumla Ustabilir 8 ay Kavurga bizde de var ama bugday olarak yapılırSivaslıyım bende Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Değişir bazen evet bir şeyler yerim bazen ise hayır yemem 0 0 Yorumla
GelincikKokusu Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 39% 8 ay Kahvenin her türlüsü bana acı geliyor. O nedenle tatlı birseyler mutlaka ararım... 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Kahveyi genelde sigara ile içerim 1 6 Yorumla PortMandi 8 ay Aman aman ondan cok zor ayrı kalabiliyorum zaten Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Kalınmıyor illa sigara yanacak Yorumla PortMandi 8 ay Sigara yakmaya gidiyorum Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Bende yakıyorken bildirim geldi Yorumla PortMandi 8 ay Vebali sana Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Niye be. Yorumla
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 8 ay Gunaydin afiyetler olsun 1 8 Yorumla PortMandi 8 ay Teşekkürler 🤗 Yorumla Sosono1 8 ay Soruna cevap vermek isterim izninizle 🙂 spor yapiyorum direk kahve ile gune basliyorum vitaminlerle birlikde Yorumla PortMandi 8 ay Birkaç sey sorabilir miyim özelden? Yorumla Sosono1 8 ay Tabiki sorun Yorumla PortMandi 8 ay Mesaj atamıyorum Yorumla Sosono1 8 ay Ben attim size Yorumla PortMandi 8 ay Maalesef olmuyor Yorumla Sosono1 8 ay Ekledim sizi Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Rahmegli dedem akima geldi leblebi üzüm 🥹 0 1 Yorumla PortMandi 8 ay Allah rahmet eylesin eskilerin paşa çereziymiş. Benim de annemin rahmetlik teyzesi çok alırdı. Allah hepsini korktugundan kurtarsın Yorumla
darkist Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 101% 8 ay Atıştırmalığı çayla tüketiyorum genelde 😃 0 2 Yorumla PortMandi 8 ay Çayın eşlikçisi ayrı 😅 Yorumla darkist 8 ay Oo afiyet olsun😃 Yorumla
Mehmet1Oğuzhan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Cayima eşlik eden atistirmalik Eti cin 0 2 Yorumla PortMandi 8 ay Bir süre sonra cin sıkıyor beni Yorumla Mehmet1Oğuzhan 8 ay Her zaman olmaz tabi Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Hayatımda sabah kahve içmedim.. 0 2 Yorumla PortMandi 8 ay Hangi zaman diliminde tercih edersiniz? Yorumla ƊØLƲNÂƳ 8 ay İçersem akşam içerim Yorumla
_Bendis-_- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Çikolata 🍫 + kahve bazen kek veya kurabiye 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Hayır sadece kahve içerim 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Genelde sigara olur 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Ben de biraz kuruyemiş atıştırıyorum genelde 0 0 Yorumla
mühürsüzkahraman Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 8 ay Afiyet olsun 1 1 Yorumla mühürsüzkahraman 8 ay Teşekkür ederim Yorumla
FunnySunny_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Gofrikk 0 1 Yorumla PortMandi 8 ay Gofrik adını duyunca bile mutlu oluyurum 🫠 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
sigara ve kola
Sade tüketirim yanına muhabbet alırım ama görseldeki kuruyemiş favorimdir
Belli bir yaş grubunun favorisi bence ☺️ hem faydalı hem rahatsız etmeyecek bir ikili
Evet çoçuklukta başka bir şey bilmezdik alışkanlık olabilir
Ben de anne ve babamdan alıştım
Sobanın üstünde leblebinin kavrulması onun kokusu
Mersinliyim, kavurga içinde olurdu o soba üzerine koyulan nohut
Bizde bir kültür bunlar ve bitsin hiç istemiyorum
Kavurga bizde de var ama bugday olarak yapılır
Sivaslıyım bende
Değişir bazen evet bir şeyler yerim bazen ise hayır yemem
Kahvenin her türlüsü bana acı geliyor. O nedenle tatlı birseyler mutlaka ararım...
Kahveyi genelde sigara ile içerim
Aman aman ondan cok zor ayrı kalabiliyorum zaten
Kalınmıyor illa sigara yanacak
Sigara yakmaya gidiyorum
Bende yakıyorken bildirim geldi
Vebali sana
Niye be.
Gunaydin afiyetler olsun
Teşekkürler 🤗
Soruna cevap vermek isterim izninizle 🙂 spor yapiyorum direk kahve ile gune basliyorum vitaminlerle birlikde
Birkaç sey sorabilir miyim özelden?
Tabiki sorun
Mesaj atamıyorum
Ben attim size
Maalesef olmuyor
Ekledim sizi
yanında bir şey tüketmem genelde
çikolata vs olur genelde
Rahmegli dedem akima geldi leblebi üzüm 🥹
Allah rahmet eylesin eskilerin paşa çereziymiş. Benim de annemin rahmetlik teyzesi çok alırdı. Allah hepsini korktugundan kurtarsın
Atıştırmalığı çayla tüketiyorum genelde 😃
Çayın eşlikçisi ayrı 😅
Oo afiyet olsun😃
Cayima eşlik eden atistirmalik Eti cin
Bir süre sonra cin sıkıyor beni
Her zaman olmaz tabi
Hayatımda sabah kahve içmedim..
Hangi zaman diliminde tercih edersiniz?
İçersem akşam içerim
Yanında çikolata olursa en sevdiğim hobi
Çikolata 🍫 + kahve bazen kek veya kurabiye
Hayır sadece kahve içerim