Yeme & İçme Kahve içmek sizin için hobi mi, alışkanlık mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Daha çok hobi, çünkü her içtiğimde keyfim yerine geliyor. Kahve içmek sizin için hobi mi, alışkanlık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
mavimsimavi1 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Galiba her ikisi. 2 4 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ağır basan :) Yorumla mavimsimavi1 8 ay Alışkanlık diyeyim o zaman, az bir farkla. Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Çok sevince alışkanlık yapıyor Yorumla mavimsimavi1 8 ay Alışkanlık olduğu için de sevebiliriz bence. Mesela birkaç yıl önce sade kahve içmek daha sağlıklı olduğu için başlamıştım, artık seviyorum tadını. Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Hobi ve alışkanlık ikisi de birbirinden ayrılmaz iki güzellik. Kahveye hayranım zaten. 0 0 Yorumla
Wiggly_tuff Takip Et Xper 5 Yaş: 30 8 ay Hobi yönü daha ağır basıyor ama alışkanlık da var tabi 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Bence hobi alışkanlık değil keyfime göre içerim 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Kahve alışkanlığın yok 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Hobi alışkanlıktı... Ama artık yasak... 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. aliskanlik 1 0 Yorumla
betasoull16 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 8 ay Alışkanlık 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Sevdiğimden değil diyorsun, 😬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Galiba her ikisi.
Ağır basan :)
Alışkanlık diyeyim o zaman, az bir farkla.
Çok sevince alışkanlık yapıyor
Alışkanlık olduğu için de sevebiliriz bence. Mesela birkaç yıl önce sade kahve içmek daha sağlıklı olduğu için başlamıştım, artık seviyorum tadını.
Hobi ve alışkanlık ikisi de birbirinden ayrılmaz iki güzellik. Kahveye hayranım zaten.
Hobi yönü daha ağır basıyor ama alışkanlık da var tabi
Bence hobi alışkanlık değil keyfime göre içerim
Kahve alışkanlığın yok
Hobili alışkanlık
Hem hobi hem alışkanlık
Akışkanlık gibi bişey
Buna göre kesinlikle hobi.
Hobi alışkanlıktı... Ama artık yasak...
hem hobi hem alışkanlık
kızkarı otele götürməyin taktiki.
Alışkanlık
Hobi meselesi