Yeme & İçme Kahveyi nasıl tercih edersin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Ben sütlü ve şekerli içerim Güncellemeler8 ay O kadar yorum beğeni geldi ama süper soru seçilmediii Kahveyi nasıl tercih edersin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Vissenniaa Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Hindistan Cevizi yağıyla bızzzt köpük köpük 🤍 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Orta şekerli Türk kahvesi ya da Nescafe Gold seviyorum iki şekerli 0 0 Yorumla
Abcccba1234 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Genelde sutusuz orta şekerli ama sütlü de icerimnarada. 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay canımızı çektirecek ne varsa bu sitede 0 3 Yorumla kadınyokdertyok 8 ay bir şey verecekleri de yok boşa uğraş Yorumla Soran 8 ay Soruyla cevabın alakasını anlamadım Yorumla kadınyokdertyok 8 ay modlarda anlayamayıp silip duruyorlar zaten millet kahve bardağı koyup buyrun içelim diyor ya hep onlar aklıma geldi Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sade sert hep 0 0 Yorumla
Ruhunuarayanadam Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Sade. Sütü şekeri kahveye hiç yakıştırmam. 0 0 Yorumla
jkskaksksşaşaş Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% 8 ay Americano favorim 0 12 Yorumla Soran 8 ay Benimki de white chocolate mocha 😄 Yorumla jkskaksksşaşaş 8 ay O da güzel bence. Hazır kahve mi seversin peki yoksa ev yapımı mı Yorumla Soran 8 ay Hayır daha güzel ama çoğunlukla evde yaparım. Param yok Yorumla jkskaksksşaşaş 8 ay Ev yapımı daha güzel bence ya daha ucuza geliyor evet. Dışarda kahve pahalı bence de Yorumla Soran 8 ay Maalesef Yorumla jkskaksksşaşaş 8 ay Kahveyi yaparken badem sütü falan kullanıyorlar galiba ondan dolayı daha pahalı oluyor Yorumla Soran 8 ay Yoo normal süt kullanıyorlar. Badem sütü istersen fiyat artıyor. 250 TL vermiştim badem sütlü kahveye Yorumla jkskaksksşaşaş 8 ay Hee normalde 150-200 bandında oluyor galiba Yorumla Soran 8 ay 200den başlıyor Yorumla jkskaksksşaşaş 8 ay Hmm doğru. Peki çay mı kahve mi sence Yorumla Soran 8 ay Kahve Yorumla jkskaksksşaşaş 8 ay Kahve daha iyi bence de hergün içerim nerdeyse Yorumla
Isımsızqwer Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Sade 0 5 Yorumla Isımsızqwer 8 ay Bol kopuklu Yorumla Soran 8 ay Türk kahvesi tercih etmem pek. Sütlü şekerli daha çok severim Yorumla Isımsızqwer 8 ay Tercıh meseledı ama mıdene dıkkat et hazır kahfeler mıdeyı kotu yapıyor sınav donemınde benım mıdem baya kotu olmuştu Yorumla Soran 8 ay Yok süt alıp evde hazırlıyorum Yorumla Isımsızqwer 8 ay Bırsey dıyemem sadece mıdene dıkkat et dıye uyarıyım yeter Yorumla
bluezcn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Sadece ve zift gibi 0 3 Yorumla bluezcn 8 ay Sade* Yorumla Soran 8 ay Öyle acı oluyor ya Yorumla bluezcn 8 ay Bende o zaman kahve içtiğimi anlıyorum Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Orta tercih ederim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. şekerli 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Orta şekerli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Sütlü köpüklü Nescafe seviyorum ben. 0 2 Yorumla Soran 8 ay Fazla şekerli olmuyor mu Yorumla Cevap sahibi 8 ay Alıştım şu an bile olsa hiç üşenmeden yapardım ama sabahı beklemeliyim 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Şekersiz sade severim gadası
Hindistan Cevizi yağıyla bızzzt
köpük köpük 🤍
Orta şekerli Türk kahvesi ya da Nescafe Gold seviyorum iki şekerli
Genelde sutusuz orta şekerli ama sütlü de icerimnarada.
canımızı çektirecek ne varsa bu sitede
bir şey verecekleri de yok boşa uğraş
Soruyla cevabın alakasını anlamadım
modlarda anlayamayıp silip duruyorlar zaten millet kahve bardağı koyup buyrun içelim diyor ya hep onlar aklıma geldi
Sütlü şekerli aci kahve içemiyorum pek
Sade sert hep
sade yani şekersiz sütsüz Türk kahvesi
Duruma görr değişiyor.
Sade. Sütü şekeri kahveye hiç yakıştırmam.
Sütlü espressolu kahveler
Beleş olsun farketmez
sade olsun sade sade
Americano favorim
Benimki de white chocolate mocha 😄
O da güzel bence. Hazır kahve mi seversin peki yoksa ev yapımı mı
Hayır daha güzel ama çoğunlukla evde yaparım. Param yok
Ev yapımı daha güzel bence ya daha ucuza geliyor evet. Dışarda kahve pahalı bence de
Maalesef
Kahveyi yaparken badem sütü falan kullanıyorlar galiba ondan dolayı daha pahalı oluyor
Yoo normal süt kullanıyorlar. Badem sütü istersen fiyat artıyor. 250 TL vermiştim badem sütlü kahveye
Hee normalde 150-200 bandında oluyor galiba
200den başlıyor
Hmm doğru. Peki çay mı kahve mi sence
Kahve
Kahve daha iyi bence de hergün içerim nerdeyse
Sade
Bol kopuklu
Türk kahvesi tercih etmem pek. Sütlü şekerli daha çok severim
Tercıh meseledı ama mıdene dıkkat et hazır kahfeler mıdeyı kotu yapıyor sınav donemınde benım mıdem baya kotu olmuştu
Yok süt alıp evde hazırlıyorum
Bırsey dıyemem sadece mıdene dıkkat et dıye uyarıyım yeter
Sadece ve zift gibi
Sade*
Öyle acı oluyor ya
Bende o zaman kahve içtiğimi anlıyorum
sıfır seker dumduz kahve severim
Sütlü dibek kahvesi
sade
Orta tercih ederim
Sade
Sütlü şekersiz