Yeme & İçme Bu saatte kahve içen var mı benim gibi? meleğimmeleğim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay Kahve keyifli ama yalnız tat vermiyor Bu saatte kahve içen var mı benim gibi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Saat benim için önemsiz. Aklıma gelmesi yetiyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. kola içerim 0 0 Yorumla
planZ Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% 8 ay Krema, süt tozu çok zararlı içmeyin yahuu lütfen.. ben ya zero kola, soda veya bira içeceğim kararsızım 1 2 Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Kremalı değil ki içtiğim kahve tahinli türk kahvesi Yorumla planZ 8 ay Hmmm pardon yanlış anlamışım. Afiyet olsun Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay şu an içiyorum kahvemi afiyet olsun size de🥰❤️ 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. İmamın abdest suyuna benziyor o kahve 0 2 Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Tercih etmeyin sizde o zaman içmeyin yani zorundamısınız ben severek tüketiyorum Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Sana afiyet olsun ne diyeyim. Bu kadar gergin olma 😂 Yorumla
u UykucuHilal Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Bu saatte uyku kaçırdığı için gece kahve içmem 0 1 Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Ben her saatte içiyorum çünkü kahve benim için keyif ne zaman canım çekerse Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Afiyet olsun yok oturuyorum ben 0 0 Yorumla
Biliyomoton Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Bende capuccino içmiştim o saattlerde 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay şu hazırlarda gram kahve yok şu renge bak 0 0 Yorumla
oziist34 Takip Et Yoda Yaş: 40 8 ay O nasıl bardak 0 2 Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Üzüm bardak Yorumla oziist34 8 ay Ben onda içerken dökerim ya :₺ Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Afiyet olsun 0 4 Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Dünkü soru 🤣 Yorumla Bulutsencer 8 ay Evett biliyorum Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Çoktan afiyet oldu Bir de yine de teşekkürler Yorumla Bulutsencer 8 ay Rica ederim Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. İçerim tabii... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Kilo yapar sade iç 0 29 Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Nedense kilo yapan her şeyi çok seviyorum 🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Sınra fotoları panaromik çekmek zorunda kalırsın😂 Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Profil resmine bir baksana nasılım yani bundan fazla kilo alamam diye düşünüyorum en azından bu yaşta Yorumla Cevap sahibi 8 ay Baktım cenifır löpet gibi, biraz sporla düzelirsin, boy kaç hacı abla Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Sensin hacı abla o ne demek öyle ya nasıl bir hitap şekli o öyle ben daha 25 yaşındayım ayrıca boyum 1.65 Yorumla Cevap sahibi 8 ay 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Nerelisin sen Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Kıbrıs selanikliyim ne alaka anlamadım şimdi Yorumla Cevap sahibi 8 ay Hangisi kıbrıs mı selanik mi Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Selanik'te doğdum gazimagos'a da büyüdüm hala buradayım Yorumla Cevap sahibi 8 ay Selaniklisin o zaman Yorumla Cevap sahibi 8 ay Belli bir romalı asaleti var😂 Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Romalı değilim türk'üm Yorumla Cevap sahibi 8 ay biraz saf mısınsen:))) biliyoruz herhalde Türk olduğunu:)) ne iş yapıyorsun Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Çocuk psikoloğuyum sen Yorumla Cevap sahibi 8 ay deliyim ben:)))) Yorumla Cevap sahibi 8 ay ama çocuk değilim işte:))) Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Aaaa o zaman benlik değil senin işin seni abime yönlendirmem lazım abim de psikolog Yorumla Cevap sahibi 8 ay işte ben para vermeyi sevmiyorum pskologlara, temizkolog bulucam:) Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Çok espritüeliz maşallah bu akşam Yorumla Cevap sahibi 8 ay keyfim yerinde napiim Yorumla meleğimmeleğim 8 ay O nasıl oluyor o dediğin ne yani ayrıca abim senden para almaz benim hatırım için arkadaşımsın ya sonuçta Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Allah neşeni bozmasın hep böyle ol inşallah Yorumla Cevap sahibi 8 ay hep beraber Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Neyse iyi geceler uykum geldi benim 🙂🙂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay uyu tabi karpuz yata yata büyür derler:) Yorumla meleğimmeleğim 8 ay Benimle dalga geçme en sevmediğim şey dalga geçilmesidir ayrıca ben öyle bir kız mıyım çirkin miyim yani çok mu kiloluyum karpuz gibi miyim öyle mi demek istiyorsun aşk olsun Yorumla Cevap sahibi 8 ay yüzün güzel albenin var Yorumla Cevap sahibi 8 ay :)))) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Saat benim için önemsiz. Aklıma gelmesi yetiyor
kola içerim
Krema, süt tozu çok zararlı içmeyin yahuu lütfen.. ben ya zero kola, soda veya bira içeceğim kararsızım
Kremalı değil ki içtiğim kahve tahinli türk kahvesi
Hmmm pardon yanlış anlamışım. Afiyet olsun
şu an içiyorum kahvemi afiyet olsun size de🥰❤️
İmamın abdest suyuna benziyor o kahve
Tercih etmeyin sizde o zaman içmeyin yani zorundamısınız ben severek tüketiyorum
Sana afiyet olsun ne diyeyim. Bu kadar gergin olma 😂
Bu saatte uyku kaçırdığı için gece kahve içmem
Ben her saatte içiyorum çünkü kahve benim için keyif ne zaman canım çekerse
Afiyet olsun yok oturuyorum ben
Bende capuccino içmiştim o saattlerde
Bu saatte kahve icmedim
şu hazırlarda gram kahve yok şu renge bak
Filtre alırım bir fincan
canım istedi ama içmiyorum
Kahvemiz bitti
O nasıl bardak
Üzüm bardak
Ben onda içerken dökerim ya :₺
Afiyet olsun
Dünkü soru 🤣
Evett biliyorum
Çoktan afiyet oldu Bir de yine de teşekkürler
Rica ederim
Olsada içsek
yapan olsa içerim
İçerim tabii...
İctim bittik
Kilo yapar sade iç
Nedense kilo yapan her şeyi çok seviyorum 🤣🤣
Sınra fotoları panaromik çekmek zorunda kalırsın😂
Profil resmine bir baksana nasılım yani bundan fazla kilo alamam diye düşünüyorum en azından bu yaşta
Baktım cenifır löpet gibi, biraz sporla düzelirsin, boy kaç hacı abla
Sensin hacı abla o ne demek öyle ya nasıl bir hitap şekli o öyle ben daha 25 yaşındayım ayrıca boyum 1.65
😂😂😂
Nerelisin sen
Kıbrıs selanikliyim ne alaka anlamadım şimdi
Hangisi kıbrıs mı selanik mi
Selanik'te doğdum gazimagos'a da büyüdüm hala buradayım
Selaniklisin o zaman
Belli bir romalı asaleti var😂
Romalı değilim türk'üm
biraz saf mısınsen:))) biliyoruz herhalde Türk olduğunu:)) ne iş yapıyorsun
Çocuk psikoloğuyum sen
deliyim ben:))))
ama çocuk değilim işte:)))
Aaaa o zaman benlik değil senin işin seni abime yönlendirmem lazım abim de psikolog
işte ben para vermeyi sevmiyorum pskologlara, temizkolog bulucam:)
Çok espritüeliz maşallah bu akşam
keyfim yerinde napiim
O nasıl oluyor o dediğin ne yani ayrıca abim senden para almaz benim hatırım için arkadaşımsın ya sonuçta
Allah neşeni bozmasın hep böyle ol inşallah
hep beraber
Neyse iyi geceler uykum geldi benim 🙂🙂
uyu tabi karpuz yata yata büyür derler:)
Benimle dalga geçme en sevmediğim şey dalga geçilmesidir ayrıca ben öyle bir kız mıyım çirkin miyim yani çok mu kiloluyum karpuz gibi miyim öyle mi demek istiyorsun aşk olsun
yüzün güzel albenin var
:))))
Yokkk
İçtim az önce