Yeme & İçme Pipetsiz soğuk kahvenin tadı çıkar mı? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Bence soğuk kahveleri güzel kılan detaylardan biri pipet Pipetsiz soğuk kahvenin tadı çıkar mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. pipet sevmem 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Asla çıkmaz 🤣🤣 pipetsiz asla içemem ki Köpük Köpük Soğuk Kahve Tarifi Ne zaman içsem hep pipet var 1 0 Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Soguk kahve oldugunu pipetsiz içtiğim zaman anlamıyorum😄 1 0 Yorumla
Doğrucu_davut Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 8 ay Çıkmaz, yudum yudum içeceksin 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Kesinlikle öyle Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Pipet hiç sevmem ve kullanmam tarzıma uymaz. 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Yok pipetle severim ben 🌸 1 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay kadınlara bahane o pipetsiz duramazlar 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Çıkmazzzz... 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Aynı fikirdeyim çıkmaz Yorumla KayipPsikopat_3 8 ay Teşekkür ederim ☺️☺️ Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. çıkmaz 1 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Çıkmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
pipet sevmem
Asla çıkmaz 🤣🤣 pipetsiz asla içemem ki
Köpük Köpük Soğuk Kahve Tarifi
Ne zaman içsem hep pipet var
Soguk kahve oldugunu pipetsiz içtiğim zaman anlamıyorum😄
Çıkmaz, yudum yudum içeceksin
Kesinlikle öyle
Pipet hiç sevmem ve kullanmam tarzıma uymaz.
Yok pipetle severim ben 🌸
Olsunda önemli olan bu amasyada
kadınlara bahane o pipetsiz duramazlar
Bence de. Pipetsiz içemiyorum 0 şaka
Çok doğru bir tespit çıkmıyor
Çıkmazzzz...
Aynı fikirdeyim çıkmaz
Teşekkür ederim ☺️☺️
çıkmaz
Çıkmaz ya 🙂
Çıkmaz 😋
Çıkmaz