Yeme & İçme Latte yanına anne keki güzel gider mi? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Sıcak latte yanına çikolata yerine, anne keki koysal daha makbul olmaz mı? Latte yanına anne keki güzel gider mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
S-antalya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Latte italyan kahvesi anne keki bizim Türklere özel arada doğu batı sentezi olur gitmez çay gider onun yanına 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Evet biraz uyumsuz olur yine de deneyeceğim Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Vallahi benim annem tiramisu yaptı çok memnun kaldım 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay İyi de o zaten kahveli tatlı, direkt uyumlu latteyle. Çok da severim 😋 AsilSessizlik 8 ay afiyet olsun
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Anne keki çaya tutkundur ama. Latte profiterol ister sdfsdf 😃 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Çok güzel yorumdu bu 😬 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 8 ay Doğu bati sentezi Anadolu Rock gibi geldi bana bu denklem. 'lqtte ve anne keki.. :)) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Evet iki zıt kutup Yorumla Onemortime 8 ay Çeker derler birbirlerini... Güzel olabilir o zaman :)) Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Ayy evet kek olmazsa olmaz... 1 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 8 ay Harika olur 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Katılıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Mükemmel olur 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Enfes olur Yorumla Cevap sahibi 8 ay Evet Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Annem pek kek yapmayı bilmiyor ki ben yaparım ama 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 8 ay Güzel gider. Şu ara ihtiyacım olan şey ev keki 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Latte yanına bitter çikolata severim. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet harika 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. güzel gider.. 1 0 Yorumla
kimkimmee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 8 ay Olur neden olmasın 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Tabii hoş olur hatta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Latte italyan kahvesi anne keki bizim Türklere özel arada doğu batı sentezi olur gitmez çay gider onun yanına
Evet biraz uyumsuz olur yine de deneyeceğim
Vallahi benim annem tiramisu yaptı çok memnun kaldım
İyi de o zaten kahveli tatlı, direkt uyumlu latteyle. Çok da severim 😋
afiyet olsun
Anne keki çaya tutkundur ama. Latte profiterol ister sdfsdf 😃
Çok güzel yorumdu bu 😬
Doğu bati sentezi Anadolu Rock gibi geldi bana bu denklem. 'lqtte ve anne keki.. :))
Evet iki zıt kutup
Çeker derler birbirlerini... Güzel olabilir o zaman :))
Olmaz çikolata daha iyi gider
Ayy evet kek olmazsa olmaz...
Harika olur
Katılıyorum
Mükemmel olur
Enfes olur
Evet
Annem pek kek yapmayı bilmiyor ki ben yaparım ama
Güzel gider. Şu ara ihtiyacım olan şey ev keki
Latte yanına bitter çikolata severim.
Evet harika
güzel gider..