Yeme & İçme Kahvenin zamanı olur mu? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Uykum kaçmasın vs diye...Anam yapta bir içelim dedi yaptım.Ailecek kahvekoliğiz saatin önemi yok.🙂 Kahvenin zamanı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gece yarısı bile içebilirim sorun değil 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 8 ay Afiyet olsun abim 😄 ☕Kahvenin saati olmaz 1 1 Yorumla _ALCHERA_ 8 ay Teşekkür ederim. Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 8 ay Çay kahve faslını gündüz, su faslını akşam hallediyorum. Gece yalnızca alkol tüketirim 1 1 Yorumla _ALCHERA_ 8 ay Sağlıklı bir planlama djdj Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% 8 ay Akşam kahvesi uykumu kaçırıyor, o yüzden gündüz tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 8 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benim için asla olmaz 1 0 Yorumla
Şirinkızz123 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 8 ay Kahvenin zamanı olmaz bana göre ya kahve bağımlısıyım hayatta uykumu kaçırmaz vücudum alışmış artık 1 0 Yorumla
Aycita Takip Et Xper 2 Yaş: 41 8 ay Gece uyuyamayanlar 14:00'ten sonra tüketmesin diyor uzmanlar 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yooo benim canım çektikçe yapıyorum 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Kahvenin zamanı olmaz gecede içerim😅 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gece yarısı bile içebilirim sorun değil
Afiyet olsun abim 😄 ☕
Kahvenin saati olmaz
Teşekkür ederim.
Çay kahve faslını gündüz, su faslını akşam hallediyorum. Gece yalnızca alkol tüketirim
Sağlıklı bir planlama djdj
Akşam kahvesi uykumu kaçırıyor, o yüzden gündüz tercih ediyorum.
Benim için asla olmaz
Kahvenin zamanı olmaz bana göre ya kahve bağımlısıyım hayatta uykumu kaçırmaz vücudum alışmış artık
Gece uyuyamayanlar 14:00'ten sonra tüketmesin diyor uzmanlar
Yooo benim canım çektikçe yapıyorum
Çok geç saatlerde içmiyorum
Kahvenin zamanı olmaz gecede içerim😅
Olmaz bence her saatte içilir
Kişiye ve keyfine bağlı zamanı..
Çarpıntı yapmaya başlamadiysa olmaz 😀😀
kahvenin hatırı olur zamanı olur
Sabah uyanınca daha iyi
Olmaz
Bu saatte uyku kaçmıyor