Yeme & İçme Dondurmalı kahve sever misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Soğuk kahvede dondurma detayını sever misiniz? Ice latteye inanılmaz yakışıyor bence. Dondurmalı kahve sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
DarkDance Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Hiç denemedim bana göre değil ancak zevkler renkler ve tatlar kişileri göredir Ben espresso severim ya da filtre kahve misss 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Tabii tercih meselesi Yorumla DarkDance 8 ay teşekkür ederim sizede afiyetler olsun Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Teşekkür ederim Yorumla
vfor_v Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 8 ay kahveli dondurma denemiştim güzeldi. ama dondurmalı kahve hiç denemedim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Dene derim Yorumla vfor_v 8 ay denerim, teşekkürler Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Severim dondurma hârika olabilir soğuk kahve de severim bazen. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Soğuk kahvenin yeri başka Yorumla
hazalsınnn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 8 ay Bence kahve sert ve sıcak olmalı ama işte zevkler tercihler ben böyle tercih ediyorum 😍 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay O kahvenin yeri ayrı ama bu da güzel Yorumla hazalsınnn 8 ay Yani benim tercihim değil elbette güzeldir ama Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 8 ay Denemedim hiç 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Dene derim oldukça güzel Yorumla u 27esmerim 8 ay En kısa zamanda 🥰 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Evet akşama doğru içeceğim aşırı iyi geliyor bana 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Bana da benim gibi sevenleri varmış, gerçek kahve gurmeleri bilir. Yorumla KayipPsikopat_3 8 ay Evet ya en sonda da o dondurmayı yemek 🤭🤭😍😍 Yorumla
ᴋᴀʟʙɪᴇsɪᴛᴇsᴇᴛᴛᴜʀʟᴜ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 8 ay İce latte hiç güzel değil 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ice latte evet çoğu üye bilmiyor Yorumla
TotheEnd Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Hiç denediğim bir şey değil 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Deneyiniz Yorumla
Kraliceleylxx Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Dondurmalı kahve mi varmış 😃😃 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Var tabii ooooo Yorumla Kraliceleylxx 8 ay 😃😃 benim niye bundan haberim olmadı sjhf Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Dışarıda çoğu mekanda var... Yorumla Kraliceleylxx 8 ay Olabilir ilgimi çekmediği için dikkat etmemisimdir Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 8 ay Dondurmalı kahve olduğunu da ilk defa duydum 1 7 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Nasıl bilmiyorsunuz şok Yorumla Mrengineerac 8 ay Valla bilmiyorum hiç denk gelmedim ki Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Burada ice latte ne desem bakıyor insanlar... Neden böyle Yorumla Mrengineerac 8 ay O kadar da değil canım 😂 Yorumla Mrengineerac 8 ay Ben genelde flat white içiyorum ya da sade americano Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay ice Amerikano için kahveye buz atmışlar yeni yeni icat yazdı biriSen ne diyorsun 🤣🤣 Yorumla Mrengineerac 8 ay Arkadaş baya zeki nasıl anlamış onu biz hiç farkında değildik aman tanrım oylemiymis 😂😂 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 8 ay Severim ama sade içerim genelde 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Sade de hoş Yorumla 1234567yemezler 8 ay 🌸🌸 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Pek aramam ama olursa içerim tabiki ❤️ 1 0 Yorumla
djdkekkwkwkk Takip Et Xper 1 Yaş: 22 8 ay En sevdiğim hep yaparim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Yazın ben de hep yapıyorum Yorumla
Princess4545 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Hiç denemedim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Güzel oluyor Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 8 ay Çok seviyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Ben de Yorumla Callous_Man 8 ay Bir daha söyle:) Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Hiç denemedim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Latte yapıyorsan üzerine dondurma koy. Dene 😍 Yorumla u _-Dream-_ 8 ay Tamamdır Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Hiç denemedim bilmiyorum tadını. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 8 ay Gayet güzel Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. İçmedim ama sanırım hayır 0 0 Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Kahvenın tadını bozmıcak sekılde seviyorum🙃 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 8 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. severim.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hiç denemedim bana göre değil ancak zevkler renkler ve tatlar kişileri göredir
Ben espresso severim ya da filtre kahve misss
Tabii tercih meselesi
teşekkür ederim sizede afiyetler olsun
Teşekkür ederim
kahveli dondurma denemiştim güzeldi. ama dondurmalı kahve hiç denemedim
Dene derim
denerim, teşekkürler
Severim dondurma hârika olabilir soğuk kahve de severim bazen.
Soğuk kahvenin yeri başka
Bence kahve sert ve sıcak olmalı ama işte zevkler tercihler ben böyle tercih ediyorum 😍
O kahvenin yeri ayrı ama bu da güzel
Yani benim tercihim değil elbette güzeldir ama
Denemedim hiç
Dene derim oldukça güzel
En kısa zamanda 🥰
Evet akşama doğru içeceğim aşırı iyi geliyor bana
Bana da benim gibi sevenleri varmış, gerçek kahve gurmeleri bilir.
Evet ya en sonda da o dondurmayı yemek 🤭🤭😍😍
İce latte hiç güzel değil
Ice latte evet çoğu üye bilmiyor
Hiç denediğim bir şey değil
Deneyiniz
Dondurmalı kahve mi varmış 😃😃
Var tabii ooooo
😃😃 benim niye bundan haberim olmadı sjhf
Dışarıda çoğu mekanda var...
Olabilir ilgimi çekmediği için dikkat etmemisimdir
Dondurmalı kahve olduğunu da ilk defa duydum
Nasıl bilmiyorsunuz şok
Valla bilmiyorum hiç denk gelmedim ki
Burada ice latte ne desem bakıyor insanlar... Neden böyle
O kadar da değil canım 😂
Ben genelde flat white içiyorum ya da sade americano
ice Amerikano için kahveye buz atmışlar yeni yeni icat yazdı biri
Sen ne diyorsun 🤣🤣
Arkadaş baya zeki nasıl anlamış onu biz hiç farkında değildik aman tanrım oylemiymis 😂😂
Severim ama sade içerim genelde
Sade de hoş
🌸🌸
Pek aramam ama olursa içerim tabiki ❤️
En sevdiğim hep yaparim
Yazın ben de hep yapıyorum
Hiç denemedim
Güzel oluyor
Çok seviyorum
Ben de
Bir daha söyle:)
Hiç denemedim