Yeme & İçme Hayatınızda kahve kadar iyi gelen biri var mı size? _Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Hayatınızda kahve kadar iyi gelen biri var mı size? Bir kahve bir sen… Bir fincan kahvenin verdiği mutluluğu,40 yıllık vefayı samimiyeti veremeyenlere vefasızlara gelsin sıradaki kahveniz… Hayatınızda kahve kadar iyi gelen biri var mı size? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
KemalKotan02 Takip Et Xper 6 Yaş: 65 , eic 100% 9 ay Ben isin. Basitine Kactim su anda. Hic. Kahve. Icmiyorum. Ne. Yapiyorum? . Bir tane. 200 miligramlik kafein tabletini bir bardak su ile. iciyorum Tam iki kahve. icmis. Oluyorum kahve. demleme falan yok. Sadece. Kafein. Tableti ayni is goruyor 0 0 Yorumla
benimyahu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 34% 9 ay Kahve size mutluluk veriyor mu gerçekten?Gönül ne çay ister ne kahve. Gönül sohbet ister çay kahve bahane... 0 0 Yorumla
zzkknn3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 64% 9 ay Yok. Kahve kadar mutlu eden bir insan yok. Kahve iyidir. Az önce iced latte içtim gayet iyiydi 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimse olmadı henüz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Sevgili olur 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla