ben de de yaptı o bağımlılık ya, normal kahveden nefret ediyorum ama soğuk kahve>>>
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
8 ay
Bence hep reklam. Bu kadsr kahbeve meraklısı nasıl oldu bu ülke hayret ediyorum. Ne kadar özenti bir toplum. Hiçbir kendine haslığı yok. Hiçbir kendine özgülüğü. Kahve ne allasen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yapar daha çok alışkanlık olur
Kafein maddesi bağımlılık yapar içtikçe kesmez daha fazla hep daha fazla içmek ister insan. Soğuk veya sıcak kahve olması sonucu değiştirmez.
ay ne büyük marifet. memleketin açları kahve delisi oldular.
mutsuzluk kaygı sebebiyle kendini ödüllendirme isteği.
çikilata ye
ben de de yaptı o bağımlılık ya, normal kahveden nefret ediyorum ama soğuk kahve>>>
Bence hep reklam. Bu kadsr kahbeve meraklısı nasıl oldu bu ülke hayret ediyorum. Ne kadar özenti bir toplum. Hiçbir kendine haslığı yok. Hiçbir kendine özgülüğü. Kahve ne allasen.
Keyif aldığın her şey bağımlılık yapar.
Cafein varsa içinde ki çoğunda var yapar evet ama ondaki cafein oranı düşük sanırım
Granül kahvede yani
Yani hanımefendi günde bir tane içsen bağımlılık yapar tabi günde bir tane seks yaptığımı düşün bağımlılık yapar o da değil mi onun gibi düşün
Evet yaa soğuk kahve bende de bagımlılık yaştı her gün ya evde içiyorum ya dısarıda
Günde 10 bardak içiyorum 😀
Şimdi yaptım
Ben içmiyorum sağol 😀
10 bardak içiyorum demişsin ama
Hahaha öylr değil şimdi yapmışsın ya teklif etme yani
Sana teklif eden kim ki o kadar bağınlıyım şimdi yaptım demek istedim sen kimsin ki teklif edeyim😌😌
Hayır ben hiç içmiyorum
Evet ara sıra da olsa içmek istersin
Yapıyor evet ben kokusuna bile bayılıyorum
Afiyet, buzlu iyi gidiyor valla
Bende hergün 2 kutu içiyorum vanilyalı mavi olan
Söylemesi ayıp 1 yıla yakındır kafein tüketmiyorum
2`1 arada bağımlısıyım sorma
Yapıyor
Yapmaz o sana kalmis
Yapiyor
Yapar
dolap rengine dustum