Yeme & İçme Karton bardakla kahve keyfi yaptığınızı anlar mısınız? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Karton bardak aceleye gelmişlik gibi bence. Keyif vermiyor. Karton bardakla kahve keyfi yaptığınızı anlar mısınız? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Her türlü alırım keyfini kahvenin tadı önemli benım ıcın 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay O en önemlisi Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Mecbur bazı yerlerde ama kek yapmak çok güzel karton bardakta 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kek için uygun onu etkilemiyor Yorumla sarıdilber 9 ay Evet Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Anlamam ince bardakta seviyorum hatta kalın olunca da bana keyif vermiyor… 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Hemfikiriz, ince bardak severim ben de Yorumla
TolgişinBebeği Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Kartonun tadı içtiğim şeye geçiyor gibi geliyor ve hiiç hoşuma gitmiyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Bende de aynı durum var, tamamen bu şekilde hissediyorum Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% 9 ay Aslında karton bardakta kahve daha uzun süre sıcak kalıyor o yüzden seviyorum ben 1 0 Yorumla
DijitalŞizofren Takip Et Master Yaş: 30 , eic 50% 9 ay Kahve zaten sevmem hele kağıt bardakta hiç sevmem. 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 9 ay Kahve olsunda farketmez 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Doğru ama hakkını porselen veriyor Yorumla u 27esmerim 9 ay Hiç olmayan yerlerde elimize geçtiğine şükür ediyoruz bazen 😅 Yorumla
Gldn207208 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Plastik karışımlı asla tercih etmem. 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Plastik zararlı evet Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Kartonun tadı geliyor, ben sevmiyorum. 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kahvede ve çayda olmuyor sanki Yorumla u sinem23__ 9 ay Çok kaliteli yerlerde olmayabilir ama her çoğu yerde o tadı alıyorum. Büyük bir kahve zinciri var orada almadim o tadı şu ana kadar sadece. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 9 ay Karton ya da türevi bardaklarla su bile içmem 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Hele havaya bakın :) Yorumla GOKHANoturumactı 9 ay Herkes bakmasın utanırım 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay 🤣🤣🤣 Yorumla
PortMandi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% 9 ay Porselen fincan tercihimdir. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Öncelikli olarak hem de Yorumla
Bygundema Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Çok net karton kokusu geliyor 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Mutlaka Yorumla Bygundema 9 ay Kahvede bi nebze ama çayda daha çok geliyor kokusu Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Mutlaka... Yorumla Bygundema 9 ay Otomatik mesaj mı bu herşeye mutlaka yazıyon 😀 Yorumla
Alpereennnn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 9 ay Neden olmasın, önemli olan kahve ha fincanda ha karton bardakta. Ama fincanın yerini de tutamaz tabi 0 0 Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 9 ay Karton bardak hiç sevmem ya ne çay güzel oluyo ne de kahve 0 0 Yorumla
nickbulamadımsorry Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Karton bardağı sağlıklı bulmuyorum 1 0 Yorumla
TS_QueenWolfWoman Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Porselenciyim ben de. Kahve bir terapi gibi zaten. 1 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 9 ay Nasıl yani 2 3 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kahve içerken karton bardak mı, porselen yavda cam bardak mı Yorumla 3_FourLeafClover_2 9 ay Valla kahve olsun da bardağın her türlüsünde içerim ama karton bardak çayın tadını değiştiriyor kahve değil de çayın içildiği bardak önemli Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Çay camda iyi gidiyor Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 9 ay Hayır kötü oluyor 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Maalesef Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 9 ay Zaruret halinde :) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kelime bilgisi konuşmuş yine Yorumla Aurora343534 9 ay :) Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Oldu 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay İş yoğunluğunda bazen o bile lezzetli geliyor :) Yorumla Yamaal 9 ay Evet Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. anlarım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Anlıyor insan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her türlü alırım keyfini kahvenin tadı önemli benım ıcın
O en önemlisi
Mecbur bazı yerlerde ama kek yapmak çok güzel karton bardakta
Kek için uygun onu etkilemiyor
Evet
Anlamam ince bardakta seviyorum hatta kalın olunca da bana keyif vermiyor…
Hemfikiriz, ince bardak severim ben de
Kartonun tadı içtiğim şeye geçiyor gibi geliyor ve hiiç hoşuma gitmiyor
Bende de aynı durum var, tamamen bu şekilde hissediyorum
Aslında karton bardakta kahve daha uzun süre sıcak kalıyor o yüzden seviyorum ben
Kahve zaten sevmem hele kağıt bardakta hiç sevmem.
Kahve olsunda farketmez
Doğru ama hakkını porselen veriyor
Hiç olmayan yerlerde elimize geçtiğine şükür ediyoruz bazen 😅
Plastik karışımlı asla tercih etmem.
Plastik zararlı evet
Kartonun tadı geliyor, ben sevmiyorum.
Kahvede ve çayda olmuyor sanki
Çok kaliteli yerlerde olmayabilir ama her çoğu yerde o tadı alıyorum. Büyük bir kahve zinciri var orada almadim o tadı şu ana kadar sadece.
Karton ya da türevi bardaklarla su bile içmem
Hele havaya bakın :)
Herkes bakmasın utanırım 😂
🤣🤣🤣
Porselen fincan tercihimdir.
Öncelikli olarak hem de
Çok net karton kokusu geliyor
Mutlaka
Kahvede bi nebze ama çayda daha çok geliyor kokusu
Mutlaka...
Otomatik mesaj mı bu herşeye mutlaka yazıyon 😀
Neden olmasın, önemli olan kahve ha fincanda ha karton bardakta. Ama fincanın yerini de tutamaz tabi
Karton bardak hiç sevmem ya ne çay güzel oluyo ne de kahve
Pek tadı olmaz
Karton bardağı sağlıklı bulmuyorum
Porselenciyim ben de. Kahve bir terapi gibi zaten.
Nasıl yani
Kahve içerken karton bardak mı, porselen yavda cam bardak mı
Valla kahve olsun da bardağın her türlüsünde içerim ama karton bardak çayın tadını değiştiriyor kahve değil de çayın içildiği bardak önemli
Çay camda iyi gidiyor
Hayır kötü oluyor
Maalesef
Zaruret halinde :)
Kelime bilgisi konuşmuş yine
:)
Oldu
İş yoğunluğunda bazen o bile lezzetli geliyor :)
Evet
anlarım
Anlıyor insan
Karton bardak geçti ömrümün yarısı
Anlarız
sevmem
Pek keyifli değil
Duruma göre