Yeme & İçme Son kahvenizi yalnız mı içtiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Son kahvemi 2 saat önce annem ve arkadaşımla beraber içtim :) Son kahvenizi yalnız mı içtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 9 ay şu an içiyorum.. Yanlız başıma.. Ev nihayet sessiz.. Aksqm insqn doluydu.. Tam keyif ani :)) 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kimler vardı :) Yorumla Onemortime 9 ay Dün oyun gecesiydi.. Kuzenil eşi çocukları. Bir arkadaşın çocuğu.. Vs.. Monopoly. Küp oyunu vs vs :)) Yorumla
ssedaa93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 9 ay Daha henüz içmedim bugün gün içinde eşimle içeriz :) 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Ooo Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Simdi iceceğim canım, evet tek içeceğim. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Afiyet olsun ❤️ Yorumla u sinem23__ 9 ay Canım sağol❤ Yorumla
BellaVistaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Hayır dün gece içtim arkadaslarla 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Sabah illa ki içerim :) Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 9 ay Bugün içtim, yalnız değildim, afiyet olsun 1 8 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Seni uzun zaman sonra şlk kez burada görüyorum Yorumla YecücMecüc 9 ay Seni gördüm geldim Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Yok kim bilir hangi güzel için gelmişsindir :) Yorumla YecücMecüc 9 ay Gönlü güzel olsun yeterli Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Doğru diyorsun :) Yorumla YecücMecüc 9 ay 🍀 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Şansa ihtiyacım var, teşekkür ederim 🙌 Yorumla YecücMecüc 9 ay Ne demek, her zaman 🍀🍀🍀 Yorumla
nickbulamadımsorry Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Hayır misafir vardı onlarla içtik 🙂 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Afiyet olsun :) Yorumla nickbulamadımsorry 9 ay Teşekkür ederim ☺️ Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Rica ederim :) Yorumla
nedersem0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 102% 9 ay Bn hep yalnz içerim zatn 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Yalnız da içeceğim birazdan :) Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Son kahvem ne zaman oldu emin değilim ama yok yanlız değildi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Hayir bir gurup arkadaslarla 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 9 ay Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Bazen yalnız içmek daha tatlı olur 1 0 Yorumla
SABAHATAŞKAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Evet 2 3 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Afiyet olsun Yorumla SABAHATAŞKAN 9 ay Teşekkür ederim Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Rica ederim :) Yorumla
velvetswan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 9 ay Bu kahve niye bu kadar açık 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Karamel yoğunluğu muhtemelen Yorumla
bugrapro Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% 9 ay Evet içtik 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Sevgiliyle mi Yorumla bugrapro 9 ay Yok kendim bilgisiyar başımda içtim nefcafe 3 1 ara süs küpüklü Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay İçtik diyince sevgiliyle sandım :) Yorumla
TheDoctorrs Takip Et Xper 1 Yaş: 21 9 ay Yalnizlik 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Çok içten söyledin he Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Hayır yalnız içmedim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Yalnız içmeyi pek sevmem Yorumla Eirenee1 9 ay Ben bazen yalnız içmeyi çok seviyorum Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 9 ay Birazdan içeceğim 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Filtre mi Yorumla Bizden_Söylemesi 9 ay Türk 😎 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Bana da yapsan keşke :) Yorumla Bizden_Söylemesi 9 ay Canın sağolsun seve seve yaparım Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 9 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Şimdi içtim evde yalnız 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. yalnız içmedim 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 9 ay Yalnız içtim 🌸 0 1 Yorumla gizemlileon 9 ay Neden sana eşlik etcek birisi yokumuydu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
şu an içiyorum.. Yanlız başıma.. Ev nihayet sessiz.. Aksqm insqn doluydu.. Tam keyif ani :))
Kimler vardı :)
Dün oyun gecesiydi.. Kuzenil eşi çocukları. Bir arkadaşın çocuğu.. Vs.. Monopoly. Küp oyunu vs vs :))
Daha henüz içmedim bugün gün içinde eşimle içeriz :)
Ooo
Simdi iceceğim canım, evet tek içeceğim.
Afiyet olsun ❤️
Canım sağol❤
Hayır dün gece içtim arkadaslarla
Sabah illa ki içerim :)
Bugün içtim, yalnız değildim, afiyet olsun
Seni uzun zaman sonra şlk kez burada görüyorum
Seni gördüm geldim
Yok kim bilir hangi güzel için gelmişsindir :)
Gönlü güzel olsun yeterli
Doğru diyorsun :)
🍀
Şansa ihtiyacım var, teşekkür ederim 🙌
Ne demek, her zaman 🍀🍀🍀
Hayır misafir vardı onlarla içtik 🙂
Afiyet olsun :)
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :)
Bn hep yalnz içerim zatn
Yalnız da içeceğim birazdan :)
Son kahvem ne zaman oldu emin değilim ama yok yanlız değildi
Hayir bir gurup arkadaslarla
Yok hanımla içtik :D
Bazen yalnız içmek daha tatlı olur
Arkadaşlarımla içtim bugün..
yok gece nöbetinde arkadaşlar ile içtim
Genel yalnız içiyorum
Evet
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim :)
Bu kahve niye bu kadar açık
Karamel yoğunluğu muhtemelen
Evet içtik
Sevgiliyle mi
Yok kendim bilgisiyar başımda içtim nefcafe 3 1 ara süs küpüklü
İçtik diyince sevgiliyle sandım :)
Yalnizlik
Çok içten söyledin he
Hayır yalnız içmedim
Yalnız içmeyi pek sevmem
Ben bazen yalnız içmeyi çok seviyorum
Birazdan içeceğim
Filtre mi
Türk 😎
Bana da yapsan keşke :)
Canın sağolsun seve seve yaparım
fakirin makinesi çok iyi
Şimdi içtim evde yalnız
Ben kahvemi hep yalnız içiyorum
Akşam arkadaşımla içtim
Dün kafede içtim.
tek başıma
Otelde çalışırken yalnız içtim
yalnız içmedim
Hayır
şu an içiyorum
Hiç yalnız kahve içmedim desem
Evet sen
Yalnız içtim 🌸
Neden sana eşlik etcek birisi yokumuydu?
Evet, yalnız içtim
Evett
Hayır