Kahvenizi paylaşmak istediğiniz ama uzakta olan dostlar için kahvenizin görselini paylaşır mısınız?

Kahvenizi paylaşmak istediğiniz ama uzakta olan dostlar için kahvenizin görselini paylaşır mısınız?

Mesela şöyle ☺️ ama bunu sosyal medyada paylaşmıyorum sadece arkadaşıma atıyorum.
Fincana bayıldım. Acaba markası nedir
LCW home ☺️
Hiç denk gelmedim şaşırdım. Çok hoş durıyor
Bende bu kadar güzel parçalar olacağını düşünmemiştim hiç. Porselenleri de çok güzel.
Fiyatı beklediğimden fazla geldi sen kaça aldın bu fincanı
Kuponla 372 ye almışım
Şans ben baktım 2 katından pahalı ondan şaşırdım
Favorile indirime girer öğretmenler gününde falan bir de kupon gelir misss
Umuyorum canım 🙏
Cevap
13Cevap
burada paylaşıyorum genelde görsel soru açarken
Senin paylaşımlarını çok beğeniyorum ben. Bayramda çocuklara hazırladığın görseller çok hoşuma gidiyor 😍
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰 benim sorularımda kullandığım görseller çoğu orjinal şahsi görsellerimdir. Bugün bir tane daha paylaştım hatta soru olarak
Oluyor. Daha çok çayla içli dışlıyım diye çay fotoları daha çok var..
Çay fotosu süslü olmuyor ya lokum falan daha çok kahve tercih ediyorlar :)
Kahve fotoğrafları daha ilgi çekici biliyorum, çay samimi ya içerken kendimi çekiyorum komik hallere sokuyorum öyle 😅
Evet insanlar görsele önem veriyor
Yok hiç çekmem de paylaşmam da. İtalya'da içerken bile yapmadım. Ancak hanım hep yapar.
Yagmurlu gunlerde kitap okurken kocaman kupalarımı bazen paylasmayı seviyoeum,,, ben buyım hislerimi belli ederim
Yok pek fotoğraf paylaşmıyorum
Neden
Fotoğraf olayı benlik değil ya instada arada hikaye atıyorum öyle şarkı bardak mekan vs
Eskiden hep paylaşırdım
Neden şimdi vazgeçtin
Bir işe başladım 3 vardiyalı, yaşamaya fırsat kalmıyor hayattan zevk alamaz oldum o yüzden
Öyle huylarım yok ama buradan yaptığım poğaça pizza resimleri atmıştım soru şeklinde. Sadece burada
Hayır paylaşmam… Günde 10 tane kahve içiyorum hangi birine yetişeyim uğraşamam…
Bazen evet buraya atarım başka yer yok zaten
evlenmediğim sürece yapmam
Hayır kusucam artık sevmiyorum
Hayır yapmam
Ben yapıyorum, seviyorum
olmuyor
Peki
Evet oluyor
Hobimiz 🤣🤣
tam emekli teyze işi
Epeydir yapmıyorum valla
Sürekli paylasırım 🙂↕️