Yeme & İçme Yatmadan önce içilecek hafif kahve öneriniz var mı canlarım? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Hafif bir kahve önerisi istiyorum, uykumu kaçırmayacak... Yatmadan önce içilecek hafif kahve öneriniz var mı canlarım? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. jacobs güzeldir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Evet kaliteli, kokusu da hoş
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% 9 ay Kahve ile aram yok pek.. tarçın çayını öneririm. Ayrıca sinüsleri açıyor... bebek gibi uyuyorsun 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Teşekkür ederim, çubuk tarçın mı, bir karışım mı bu dediğin Yorumla KahveSacliHeRif 9 ay İçim Tercihi sana kalmış... bende asvitanın süzen poşet olanı var kutuda 50 tane var Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 9 ay Yatmadan hemen önce içiyorum hiç kaçmıyor.. Kaçsın istiyorum gene olmuyor :)) 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Olmuyor da olmuyor :) Yorumla Onemortime 9 ay Böyle bir sarki vardı sqnki... Olmuyor ne istesem de.. Devamı gelmedi :)) Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Çünkü öyle bir şarkı yok 😬🤣🤣 Yorumla Onemortime 9 ay Var ya nasıl yok.. Dur bulucqm Yorumla Onemortime 9 ay Buldum :))..https://youtu.be/tj3NGb9T8-s?si=6UQ_Hq1XdD4k4Ade Yorumla
nickbulamadımsorry Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 9 ay Yatmadan kahve içersem uykum kaçar 2 3 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Sütlü kahve içersen de mi Yorumla nickbulamadımsorry 9 ay Onu denemedim 😁 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Biraz daha az etkiliyor Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 9 ay Yatmadan önce kahve içilmez 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay İçiyoruz :) Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Cinnamon latte uyku da getirir 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay İşte aradığım öneri Yorumla CausaSui 9 ay Chai tea latte de olabilir ama evde hazırlaması zor olur Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Onu bilmiyorum hiç Googlelamam lazım Yorumla CausaSui 9 ay Onun tadı çok daha güzel kafede bi deneyin tam sonbahar kahvesi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 9 ay Vayt caklit moka tol grandi vitti bitti ekstra yumos ariel icim espresso şatlı 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Çamaşır deterjanı mı o 🤣🤣 Yorumla
Vlkngns34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Süt iç süt kahveyi sabah icersin 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Süt içiyorum :) Yorumla Vlkngns34 9 ay Afiyet olsun.. Yorumla
AsilSessizlik Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Ben yatmadan önce su içip yatıyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay O çok faydalıymış :) AsilSessizlik 9 ay Evet
roseeliea Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 9 ay 3u1 aradaya alismisim digerlerinin tadi garip 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Ben de fındıklı olana Yorumla
_Aswium_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Lattemsi şeyler olabilir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Evet o hafif zaten onun bşr hafifi Yorumla
blacktalisman Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Nescafe Xpress Karamel 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Nam nam nam :) Yorumla
kocak__ Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Latte 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Daha hafif kahveler de var Yorumla kocak__ 9 ay Aynen Yorumla
bugrapro Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% 9 ay Süt iç 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kısa çözüm Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 9 ay Dibek 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay O hafif mi Yorumla Emrhttr 9 ay Evet bence hafif tatlı gibi Yorumla
soruusoruyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% 9 ay Latte işte 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Muadilini ce hafifini arıyoruz :) Yorumla
aslisskooo Takip Et Xper 6 Yaş: 20 9 ay Yok valla aşkım içmiyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay İç aşkım sanki kim tutar seni 🤣🤣 Yorumla aslisskooo 9 ay Öneerrr bakalımm 😜😜 Yorumla
Zara_sun Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Uykun gelmez sonra 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Bol sütlü olsa bile mi Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 9 ay Latte daha hafifi ne olabilir bilemedim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. latte olabilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
jacobs güzeldir
Evet kaliteli, kokusu da hoş
Kahve ile aram yok pek.. tarçın çayını öneririm. Ayrıca sinüsleri açıyor... bebek gibi uyuyorsun
Teşekkür ederim, çubuk tarçın mı, bir karışım mı bu dediğin
İçim Tercihi sana kalmış... bende asvitanın süzen poşet olanı var kutuda 50 tane var
Yatmadan hemen önce içiyorum hiç kaçmıyor.. Kaçsın istiyorum gene olmuyor :))
Olmuyor da olmuyor :)
Böyle bir sarki vardı sqnki... Olmuyor ne istesem de.. Devamı gelmedi :))
Çünkü öyle bir şarkı yok 😬🤣🤣
Var ya nasıl yok.. Dur bulucqm
Buldum :))..
https://youtu.be/tj3NGb9T8-s?si=6UQ_Hq1XdD4k4Ade
Yatmadan kahve içersem uykum kaçar
Sütlü kahve içersen de mi
Onu denemedim 😁
Biraz daha az etkiliyor
Yatmadan önce kahve içilmez
İçiyoruz :)
Cinnamon latte uyku da getirir
İşte aradığım öneri