Yeme & İçme Şu görsel sizde kahve içme isteği uyandırıyor mu? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kesinlikle kahve zevkim tavana çıkıyor, macchiato olursa kahve daha da hoş olur. Şu görsel sizde kahve içme isteği uyandırıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Secil0000001 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Kahvenin tadından çok kokusu cezbediyor 🌸 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kokusu da güzel Yorumla
nedersem0 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 102% 9 ay Kalktım yaptm kendime valla 😄 1 5 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Şimdi mi 🤣🤣🤣 Yorumla nedersem0 9 ay Valka foto atimi 😄😄 Yorumla nedersem0 9 ay Klavyem can cekio bu ne Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay At çok merak ettim Yorumla nedersem0 9 ay https://resmim.net/i/XU3Cti Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet ya şimdi canım cekti 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Nasıl seviyoruz :) Yorumla Hadiiyani 9 ay Sade severim arkadaşım Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Ben de kahveyi hissedeceğim Yorumla Hadiiyani 9 ay Afiyetler olsun arkadaşım şifa olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay Türk kahvesi sarmiyor latte ver bana ama starbucks olmasin 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Olur latte de yakışır Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Azda olsa canım çekti 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Görseli cezbediyor Yorumla u _-Dream-_ 9 ay He valla Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Yapsan da içsek Yorumla u _-Dream-_ 9 ay Yapta içelim sennm daha güzel yaparsın Yorumla
Gizli Üye (25-29) 9 ay yapta içelim kuzum🤩 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Sunum benden sorulur :) Yorumla
Nimesayyya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Offff hemde nasıl 1 6 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Canımız istedi Yorumla Nimesayyya 9 ay Evet kardeşime yaptırıyorum şimdi 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Zavallı kardeşin hep benim yüzümden 🤣🤣 Yorumla Nimesayyya 9 ay Alışık alışık 😂 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Keşke benim de kardeşim olaydı :) Yorumla Nimesayyya 9 ay Ayy çok güzel bir şey üzüldüm adına 🥹 Yorumla
bigsecrettt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Evet hemen gidip kahve yapıcam afiyet olsun 🤭 0 0 Yorumla
Findukgüzelinizgeldi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% 9 ay Tütsü kokusu da yanında iyi olurdu 😅 0 0 Yorumla
aslisskooo Takip Et Xper 6 Yaş: 20 9 ay Evettt 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kesin lokumları sevdin :) Yorumla aslisskooo 9 ay Evetttt Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. uyandırıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kahvenin tadından çok kokusu cezbediyor 🌸
Kokusu da güzel
Kalktım yaptm kendime valla 😄
Şimdi mi 🤣🤣🤣
Valka foto atimi 😄😄
Klavyem can cekio bu ne
At çok merak ettim
https://resmim.net/i/XU3Cti
Evet ya şimdi canım cekti