Yeme & İçme Kahveye en çok yakıştırdığınız şey nedir? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor Bugün de tiramisu olsun.En iyi bildiğim tatlı diyebilirim ona rağmen cafedeki kız tavsiye edip risk aldı bariz eksikler var tadına bakacazzzz. Kahveye en çok yakıştırdığınız şey nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. kahve sigara bira 1 3 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay O nasıl bir üçlü barış ben biramı içtim öyle geldim dsjn u Barış_LonelyForever 9 ay benim mide alır abi alışkınım sdfsdf _ALCHERA_ 9 ay Ahahq 😅
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Ağız tadıyla her şey güzel kahve yanında afiyet olsun🙏 1 2 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay Ağız tadıyla en önemlisi de bu. Yorumla sarıdilber 9 ay Evet ben çok tatlı tüketmem sadece meyve salata Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Sebastian ve soğuk kahve ikisine taktım bu aralar sıcak kahve ile ıslak kurabiye gidiyor kakaolu olan 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Kahvenşn yanına en sevdiğim tatlı tiramisu yakışır bea 👌🏼 1 0 Yorumla
BellaVistaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 9 ay Yanında bir şey olmadan içmeyi tercih ederim bazen de çikolata ile 1 0 Yorumla
Delulukitty Takip Et Xper 3 Yaş: 21 9 ay kahvenin yanında en iyi kahve gider. Türk kahvesinin yanında eşlikçi olarak iced latte içiyorum fdjhdfkjhdfjk 1 0 Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Kendimi yakıştırıyorum 😂 1 2 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay Bu güzeldi dnjd Yorumla Selinawoman 9 ay E tabe ne sandın 🤣 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Kahve sevmiyorum mafeles 1 6 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay Sen çaycısın sana bir demlik çay en kaçağından sjdnd Yorumla MekanınSahibiHande 9 ay En sevdigimmmm🥳 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay şu an içiyorum ama cafede kaçak yok shsj Yorumla MekanınSahibiHande 9 ay Sen kaçaksın 🤣 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay Ne kaçağı askerliğimi yaptım hemi de kıbrısta😅 Yorumla MekanınSahibiHande 9 ay Maşallah efenim 🥳 Yorumla
Mişel_ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Kahve o kadar mükemmel ki yanına bişey yakıştıramıyorum 😅 0 0 Yorumla
Ceygül Takip Et Xper 5 Yaş: 30 9 ay Ben genelde ne seviyorsam onu öneriyordum şansına artık 😂😂 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sigara ile güzel gider 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Antep fıstıklı lokum jsjs 1 0 Yorumla
Portakallıjölee Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Bitirdin mi diyeti kaç kilo gitti😃 0 14 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay Diyet hak getire 4 günde 3 kilo verdim zirvede bıraktım djdn Yorumla Portakallıjölee 9 ay 4 günde 3 mü nasıl yaptın onu çabuk listeyi at 🤣🤣🤣 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay bir şey yapmadım kepek ekmek abur cubur yasak sıfır şeker hamur işi yok. Ton balığı salata öğlen sadece akşam yemek o da abartmadan djdj Yorumla Portakallıjölee 9 ay Kahvaltı yok mu 4 kutu tonbalığı yersek 3 kilomu kaybetcez yani sporda yapıyomuydun Yorumla _ALCHERA_ 9 ay 1 gün yaptım sadece spor ama hareketli bir hayatım var. dkdk4 kutu değil öğlen bir kutu ton balıklı yeşillikli salata akşam normal ama kalorisi yüksek olmayan bir yemek. Yorumla Portakallıjölee 9 ay 4 gün 4 kutu işte şapşik 🤣 nasıl hareketli kaç saat uyuyon Yorumla _ALCHERA_ 9 ay Günlük 4 diyon sandım sndnSürekli hareket halindeyim yerimde pek durmam işlerim yoğun az uyuyorum bu kötü ortalama 6 saat Yorumla Portakallıjölee 9 ay Valla tebrikler güzelmiş 🙂 hep fit kal teşekkür ederim deniycem 🙂 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay Çok hareket az yemek bu kadar basit😀 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay Rica ederim. Yorumla Portakallıjölee 9 ay Yulaf yiyomusun 🤣 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay 1 kez yedim sadece 😀 Yorumla Portakallıjölee 9 ay Yulafı severek yiyen var mı? Nasıl tüketiyorsunuz? ↗ Yorumla Portakallıjölee 9 ay Duygularını alalım 🤣 Yorumla
Defnedaphne Takip Et Xper 4 Yaş: 25 9 ay Hangi cafe 1 2 Yorumla _ALCHERA_ 9 ay Lotus cafe ilçemizin cafesi biliyorum oraya dersen hayatımın şokunu yaşarım dhdh Yorumla Defnedaphne 9 ay Bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Büyük boy kahveye kruvasan yakışıyor
kahve sigara bira
O nasıl bir üçlü barış ben biramı içtim öyle geldim dsjn
benim mide alır abi alışkınım sdfsdf
Ahahq 😅
Ağız tadıyla her şey güzel kahve yanında afiyet olsun🙏
Ağız tadıyla en önemlisi de bu.
Evet ben çok tatlı tüketmem sadece meyve salata
Sebastian ve soğuk kahve ikisine taktım bu aralar sıcak kahve ile ıslak kurabiye gidiyor kakaolu olan
Kahvenşn yanına en sevdiğim tatlı tiramisu yakışır bea 👌🏼
Yanında bir şey olmadan içmeyi tercih ederim bazen de çikolata ile
kahvenin yanında en iyi kahve gider. Türk kahvesinin yanında eşlikçi olarak iced latte içiyorum fdjhdfkjhdfjk
Kendimi yakıştırıyorum 😂
Bu güzeldi dnjd
E tabe ne sandın 🤣
Kahve sevmiyorum mafeles
Sen çaycısın sana bir demlik çay en kaçağından sjdnd
En sevdigimmmm🥳
şu an içiyorum ama cafede kaçak yok shsj
Sen kaçaksın 🤣
Ne kaçağı askerliğimi yaptım hemi de kıbrısta😅
Maşallah efenim 🥳
Kahve o kadar mükemmel ki yanına bişey yakıştıramıyorum 😅
Ben genelde ne seviyorsam onu öneriyordum şansına artık 😂😂
sütlü tatlılar güzel gidiyor
Kahvenın yanında bişey yenmezzz
Sigara ile güzel gider
Tatlı olan herhangi bişi
Kesinlikle çikolata 🍫
Eşimin dün bana yaptığı tatli
Bir güzellikle muhabbet
Sütlü tatlılar yakışır
Antep fıstıklı lokum jsjs
Çikolata da ve çikolatalı tatlılar
Bitirdin mi diyeti kaç kilo gitti😃
Diyet hak getire 4 günde 3 kilo verdim zirvede bıraktım djdn
4 günde 3 mü nasıl yaptın onu çabuk listeyi at 🤣🤣🤣
bir şey yapmadım kepek ekmek abur cubur yasak sıfır şeker hamur işi yok. Ton balığı salata öğlen sadece akşam yemek o da abartmadan djdj
Kahvaltı yok mu 4 kutu tonbalığı yersek 3 kilomu kaybetcez yani sporda yapıyomuydun
1 gün yaptım sadece spor ama hareketli bir hayatım var. dkdk
4 kutu değil öğlen bir kutu ton balıklı yeşillikli salata akşam normal ama kalorisi yüksek olmayan bir yemek.
4 gün 4 kutu işte şapşik 🤣 nasıl hareketli kaç saat uyuyon
Günlük 4 diyon sandım sndn
Sürekli hareket halindeyim yerimde pek durmam işlerim yoğun az uyuyorum bu kötü ortalama 6 saat
Valla tebrikler güzelmiş 🙂 hep fit kal teşekkür ederim deniycem 🙂
Çok hareket az yemek bu kadar basit😀
Rica ederim.
Yulaf yiyomusun 🤣
1 kez yedim sadece 😀
Yulafı severek yiyen var mı? Nasıl tüketiyorsunuz? ↗
Duygularını alalım 🤣
Meyveli pasta
kahve sevmiyorum
Browni tatlısı
Çikolata
Kurabiye
Sigara
kahveyi sade seviyorum
Minik lokumlar.
Kek veya çikolata
Su..
Maden suyu
Hangi cafe
Lotus cafe ilçemizin cafesi biliyorum oraya dersen hayatımın şokunu yaşarım dhdh
Bilmiyorum
Cookie
Sigara 🙃
Çikolata
Muffin beyazı
Chescake
Çikolata