Yeme & İçme Kahve yanına tatlısız olmaz mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Türk kahvesini sade içerim ama yanında çikolata-lokum veya tatlısız asla Kahve yanına tatlısız olmaz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. olur evett 0 0 Yorumla
Srknköse Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 87% 9 ay olmazşwkwrim düştü şun 0 1 Yorumla Soran 9 ay Sbbsbsbs 🤣🤣 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 9 ay İlla bir şey olmalı bence 0 2 Yorumla Soran 9 ay Dimi katılıyorum Yorumla CappuccinoGibiyiim 9 ay Evet öyle Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olsa fena olmaz. Olmasa da çok aramam. 0 0 Yorumla
İdddkkkaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 29 9 ay Abi su red velveti bi turlu yapamiyorum ya 0 9 Yorumla Soran 9 ay Ben yapmadım hiç mv donaldstakiler çok güzel Yorumla İdddkkkaaaa 9 ay Aa var mj orada kiz ne iyi Yorumla Soran 9 ay Var Ben beğendim açıkçası. Yorumla Soran 9 ay Her gün yapıyolar bir de. Dünkü şeyi koymuyolar. Fiyatı da çok uygun Yorumla İdddkkkaaaa 9 ay Ne kadar kii Yorumla Soran 9 ay Yanında icecekle 115 tl Yorumla İdddkkkaaaa 9 ay Oha cok iyi kizzz Yorumla Soran 9 ay Evet dene gir Yorumla Soran 9 ay Git Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay Olmaz evet 0 2 Yorumla Soran 9 ay Tatlısız asla Yorumla Cevap sahibi 9 ay Evet şekerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
olur evett
Mutlaka çikolata olmalı
olmazşwkwrim düştü şun
Sbbsbsbs 🤣🤣
İlla bir şey olmalı bence
Dimi katılıyorum
Evet öyle
Olsa fena olmaz. Olmasa da çok aramam.
Kahvenin yanında illa tatlı aramam
Abi su red velveti bi turlu yapamiyorum ya
Ben yapmadım hiç mv donaldstakiler çok güzel
Aa var mj orada kiz ne iyi
Var Ben beğendim açıkçası.
Her gün yapıyolar bir de. Dünkü şeyi koymuyolar.
Fiyatı da çok uygun
Ne kadar kii
Yanında icecekle 115 tl
Oha cok iyi kizzz
Evet dene gir
Git
ya çok güzel tatlı
Olur mu
Olur mu?
Olmaz evet
Tatlısız asla
Evet şekerim