Yeme & İçme Kahve içmek ruhun terapi yöntemlerinden biri midir? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kime sorsam kahve içmeden keyfim yerine gelmiyor diyor. Sizin de öyle mi, kahve moral veriyor mu size? Kahve içmek ruhun terapi yöntemlerinden biri midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. evet severim bende 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 9 ay Moral veren kahve değil, kahveye olan psişik bagliliktir.(Kahvenin yaratmış oldugu yaklaşık 5-6 dakikalık bir zihinsel meşgaleye olan ilgi) 1 4 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Çayda olmuyor aynı şey Yorumla DOBRAVEGUVENİLİR 9 ay Kiminde çayda olur kiminde kahvede. Yemek yemek te aynı mesela aslında yemeği değil, yemeğin o boşlugu doldurmak ya da travmatik birtakım olayları bastirmasi yönünde psişik bağlılık geliştirirsin.(Yemek, çay, kahve, sigara vs hepsi aynı) Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Evet hepsi aynı Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Ancak kahve bunu mutluluk ve güven vererek yapıyor. Yorumla
mhaticem Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Benim için de öyle kahvem beni şarj ediyor 2 2 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Neden meyve suyu içerken böyle olmuyor acaba Yorumla mhaticem 9 ay Bilmiyorum Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 9 ay Fazlası anksiyete yapar. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Muhakkak :) Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Evet kahve içmek terapi gibidir... 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. evet 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Asyam ilk kez evet dedin Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 9 ay İyi hissettiriyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 9 ay Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet severim bende
Moral veren kahve değil, kahveye olan psişik bagliliktir.(Kahvenin yaratmış oldugu yaklaşık 5-6 dakikalık bir zihinsel meşgaleye olan ilgi)
Çayda olmuyor aynı şey
Kiminde çayda olur kiminde kahvede. Yemek yemek te aynı mesela aslında yemeği değil, yemeğin o boşlugu doldurmak ya da travmatik birtakım olayları bastirmasi yönünde psişik bağlılık geliştirirsin.(Yemek, çay, kahve, sigara vs hepsi aynı)
Evet hepsi aynı
Ancak kahve bunu mutluluk ve güven vererek yapıyor.
Benim için de öyle kahvem beni şarj ediyor
Neden meyve suyu içerken böyle olmuyor acaba
Bilmiyorum
Fazlası anksiyete yapar.
Muhakkak :)
Bacımla içersem evet 😅.
Evet kahve içmek terapi gibidir...
Evet kesinlikle.. Aşırı huzur verici🙂
evet
Asyam ilk kez evet dedin
İyi hissettiriyor
Kesinlikle