Yeme & İçme Kahve yapmayı mı yoksa içmeyi mi seversin? DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 78 Yapay Zekaya Sor Kahve yapmayı mı yoksa içmeyi mi seversin? ☕🧋🤩 Yapmak daha keyifli 🤪 İçmek daha güzel yhaa 😍 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler10 ay Süper soru olduk güzellerim. Kahve yapan, içen yerleriniz dert görmesin 🤭😅😍 Kahve yapmayı mı yoksa içmeyi mi seversin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 10 ay Hem yapmasını hemde içmesini çok severim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. içmeyi severim. 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 10 ay İkisini de severim, sırf eğlence osun diye garsonluk yaparken bara girip kahve yapardım :D müşteriye 2 7 Yorumla Gldn207208 10 ay Benim de baristalık deneyimim var rakip olabilecek kadar biliyor musunuz efenim 😎 Yorumla Carvel 10 ay @Gldn207208 O seviyede değil ama amatör olduğum halde lezzet olarak yarışabilir belki ama :D Yorumla Gldn207208 10 ay Kahve yapmak her yiğidin harcı değil el becerisi, lezzeti olması gerekir. Vardır sizde bu yetenek.😬 Yorumla Carvel 10 ay O kadar da yokta idare ediyoruz 😅😅Baritayla aşık qtamayız 😅 Yorumla Gldn207208 10 ay Peki 😂 Yorumla Carvel 10 ay @Gldn207208 klavyeyi yakıyom bu ne yaa Yorumla Gldn207208 10 ay 😂😂 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Yapmayı severim. Hele Türk kahvesi yapmaya bayılırım. Özellikle taştığında cezvenin enseyi tokatımla öpmeyi 😂 1 0 Yorumla
Gldn207208 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Yapmayı seviyorum, kahvenin birçok çeşidini de muazzam yaparım beğenilir de. Ama sorun şu ki ben kahve sevmiyorum 😂 1 0 Yorumla
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Turkish coffe tek favorim, arta kalan zamanda sade 2 şekerli amrikano. 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. Kahveyi hem yapmayı hem de içmeyi çok severim ❤️ 1 0 Yorumla
Sleepzilla Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Yaparken etrafa yayılan o kahve kokusu içmekten bile daha keyifli geliyor ☕️ 1 0 Yorumla
Yalnızlığı_Seven Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Ben her ikisinide çok seviyorum. Terapi gibi geliyor. 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Kahve içmek en güzeli, elini değdirmeden önüne geliyor 😄 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 10 ay Her ikiside hem kahve yapmayı Hem kahve içmeyi severim 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. İkisini de severim, içmeyi sevdiğim için yapmayı da severim 1 0 Yorumla
GoRGeOuSS Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Yapmayıda içmeyide çok seviyorum kahve benim vazgeçilmezim 1 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 10 ay Türk Kahvesi yapmasını çok severim❤❤☕☕ hatta bu soruyu görmeden 5-10 dakika önce yaptım kendime 😂😂 1 0 Yorumla
Taban Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Yapmayı severim ama bazen içmek de keyif veriyo ama bazen 1 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay ben yapmayı severim dibini tutturmadan barajı taşırmadan kaşığı döndüre döndüre karıştırarak 1 0 Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Benim için yapmakta, içmekte oldukça bana keyif veriyor. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yapması zevkli 1 0 Yorumla
goraci Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 64% 10 ay aslinda ikisinin kombininden zevk aliyorum ben 🙃 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 10 ay Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Her ikisinide severim 2 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 10 ay Kahveci değilim ama soğuk içecekleri severim 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Yapan olursa ben içmeyi daha çok seviyorum ☺☺☺ 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 10 ay Farkketmiyor yani abla hani biliyorsun 😄 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 10 ay ikisini de severim ama içmek daha keyifli 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 10 ay Icmek daha iyi cünlü iyi yapamam amasyada 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 10 ay Kendim yapıp içmeyi tercih ederim 😂 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% 10 ay Kendi yaptığım kahveyi içmek daha keyifli 😊 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 349 cevap paylaştı. Kahve yapmayı ve içmeyi severim 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 10 ay Benimki orta şekerli olsun kalk tembel 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 433 cevap paylaştı. İkisini de severim 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 10 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. icmeyii 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İkiside var bende 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Hem yapmasını hemde içmesini çok severim gadası
içmeyi severim.
İkisini de severim, sırf eğlence osun diye garsonluk yaparken bara girip kahve yapardım :D müşteriye
Benim de baristalık deneyimim var rakip olabilecek kadar biliyor musunuz efenim 😎
@Gldn207208 O seviyede değil ama amatör olduğum halde lezzet olarak yarışabilir belki ama :D
Kahve yapmak her yiğidin harcı değil el becerisi, lezzeti olması gerekir. Vardır sizde bu yetenek.😬
O kadar da yokta idare ediyoruz 😅😅
Baritayla aşık qtamayız 😅
Peki 😂
@Gldn207208 klavyeyi yakıyom bu ne yaa
😂😂
Yapmayı severim. Hele Türk kahvesi yapmaya bayılırım. Özellikle taştığında cezvenin enseyi tokatımla öpmeyi 😂
Yapmayı seviyorum, kahvenin birçok çeşidini de muazzam yaparım beğenilir de. Ama sorun şu ki ben kahve sevmiyorum 😂
Turkish coffe tek favorim, arta kalan zamanda sade 2 şekerli amrikano.
Kahveyi hem yapmayı hem de içmeyi çok severim ❤️
Yaparken etrafa yayılan o kahve kokusu içmekten bile daha keyifli geliyor ☕️
Ben her ikisinide çok seviyorum. Terapi gibi geliyor.
Kahve içmek en güzeli, elini değdirmeden önüne geliyor 😄
Her ikiside hem kahve yapmayı
Hem kahve içmeyi severim
İkisini de severim, içmeyi sevdiğim için yapmayı da severim
Yapmayıda içmeyide çok seviyorum kahve benim vazgeçilmezim
Türk Kahvesi yapmasını çok severim❤❤☕☕ hatta bu soruyu görmeden 5-10 dakika önce yaptım kendime 😂😂
Yapmayı severim ama bazen içmek de keyif veriyo ama bazen
ben yapmayı severim dibini tutturmadan barajı taşırmadan kaşığı döndüre döndüre karıştırarak
Benim için yapmakta, içmekte oldukça bana keyif veriyor.
Yapması zevkli
aslinda ikisinin kombininden zevk aliyorum ben 🙃
Yapmak daha keyifli
Yapmayı daha çok seviyorum
Yapıp içmeyi seviyorum az önce gömdüm
İkisini de seviyorum :)
Her ikisinide severim
İçmek daha keyifli oluyor 👍
Yapmayi da severim içmeyi de 🫠
Kahveci değilim ama soğuk içecekleri severim
Hangi canım yapmayı sever ki
Tabiki içmek