Yeme & İçme Meyve aromalı kahve içebilir misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Portakallı buzlu kahvelerini denedim, kesinlikle öneririm. Meyve aromalı kahve içebilir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
tgczkr Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 11 ay Hiç denemedim ama içilmeyecek bir durumu yoktur diye düşünüyorum 2 1 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Ummazdım ferahlatıcı Yorumla
_SorunZamanDilimi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 ay İçmem, kahve dediğin sade zehir zemberek olacak içince kendine getirmesi lazım 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Öyle de olmaz ki Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 11 ay Dibek kahvesinin meyve aromalılarınu içmiştim de hani gerek yok ya 1 0 Yorumla
bushido Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Sanmıyorum cesaret edebileceğimi böyle yeniliklere :). Türk kahvesi veya çok istersem orta boy bir cappucino yeterli oluyor. 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% 11 ay Kahve sevmiyorum ve içmiyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Ben de tam tersi Yorumla Benimolsadecebenim 11 ay Soğuk çayı tercih ederim ben de sıcak çayda olabilir kaçak olanından olursa hele ki değmen benim keyfime 😃 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 11 ay Hayır ama redbull + amerıkano için kurşun atar kurşun yerim 0 0 Yorumla
Çelebikız Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Vanilyalı ve fındıklı (neskayfe değil dkdkdk) çokk güzel 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. hiç içmedim ama sevmeyebilirim. icmezdim sanirim 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 11 ay Denerim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Dene süt olmasın ama sadece çilekte yakışıyor süt Yorumla
Aurora343534 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 101% 11 ay Hiç denemedim 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Bir dene bak Yorumla Aurora343534 11 ay Hım bakayım bakayım. Çikolata kabında denemişti çikolatalı hoş olmuştu Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet güzel olur 0 0 Yorumla
yakışıklıberkecan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Meyve aromalı kahve çok güzel oluyor. 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçerim yeter ki kahve olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç denemedim ama içilmeyecek bir durumu yoktur diye düşünüyorum
Ummazdım ferahlatıcı
İçmem, kahve dediğin sade zehir zemberek olacak içince kendine getirmesi lazım
Öyle de olmaz ki
Dibek kahvesinin meyve aromalılarınu içmiştim de hani gerek yok ya
Sanmıyorum cesaret edebileceğimi böyle yeniliklere :). Türk kahvesi veya çok istersem orta boy bir cappucino yeterli oluyor.
Kahve sevmiyorum ve içmiyorum
Ben de tam tersi
Soğuk çayı tercih ederim ben de sıcak çayda olabilir kaçak olanından olursa hele ki değmen benim keyfime 😃
Hayır ama redbull + amerıkano için kurşun atar kurşun yerim
Vanilyalı ve fındıklı (neskayfe değil dkdkdk) çokk güzel
İçerim denemeye değer tabi.
hiç içmedim ama sevmeyebilirim. icmezdim sanirim
Denerim
Dene süt olmasın ama sadece çilekte yakışıyor süt
Hiç denemedim
Bir dene bak
Hım bakayım bakayım. Çikolata kabında denemişti çikolatalı hoş olmuştu
Yaban mersinli türk kahvesi çok güzel içerim ben
Evet güzel olur
Dağ çilekli olanı severim