Yeme & İçme Sizin için hangi kahve? şşştsessizlik Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce Filtre kahve mi?Granül kahve mi? Türk lahvesi mi? Ya da başka da olabilir Sizin için hangi kahve? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 11 ay Filtre genelde yurt dışı malum 0 6 Yorumla şşştsessizlik 11 ay En iyisi o çünkü ( tercihen) Yorumla çok_yaramazınız 11 ay Keyif her sabah güne başlıyorum işte ama dozunu asmadan Yorumla şşştsessizlik 11 ay Afiyet olsun Yorumla çok_yaramazınız 11 ay Teşekkürler. Beraber olsun Yorumla şşştsessizlik 11 ay Size afiyet olsun Yorumla çok_yaramazınız 11 ay Teşekkürler Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay filtre ve latte 0 1 Yorumla şşştsessizlik 11 ay Afiyet olsun Yorumla
fast4510 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Türk kahvesi 0 4 Yorumla şşştsessizlik 11 ay Türk lahvesi😄😄 Yorumla fast4510 11 ay Neden güldün Yorumla şşştsessizlik 11 ay Yanlış yazmışım soruda onda Yorumla fast4510 11 ay Anladım Yorumla
yarabbisabırrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 11 ay Kahve dediğin filtre kahvedir ✌🏽 0 1 Yorumla şşştsessizlik 11 ay En sevdiğim en sevdiğim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Filtre genelde yurt dışı malum
En iyisi o çünkü ( tercihen)
Keyif her sabah güne başlıyorum işte ama dozunu asmadan
Afiyet olsun
Teşekkürler. Beraber olsun
Size afiyet olsun
Teşekkürler
filtre ve latte
Afiyet olsun