Yeme & İçme Güne ilk olarak kahve içerek mi, kahvaltıyla mı başlıyorsunuz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor 6Güne nasıl başlarsınız, ben sade bir kahveyle başlıyorum. Güne ilk olarak kahve içerek mi, kahvaltıyla mı başlıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 11 ay Güne kahve ile başlayanlar nerede yaşıyor tam olarak? 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Burada bizzat ben Yorumla Callous_Man 11 ay Memnun oldum, gün çok şanslı 😅 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 11 ay Kahveyle başlamak mideye zarar verebilir kahvaltıyla başlıyorum 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Çok kahve içiyorum yandım ben :) Yorumla -Lili- 11 ay Büyük sıkıntı ya ileride ülser filan olur mazallah Yorumla
theintrovertedgirlie Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 11 ay Demir eksikliğim olduğu için kahveyle başlayamıyorum 🥲 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay Bu bende de var Yorumla
GoRGeOuSS Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Sade bi kahve ılık bi duş sonrası mükemmel bi gün😍 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 11 ay Kahve tüketmiyorum, her sabahsa kahvaltı ederim mümkün olduğu sürece. 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 11 ay Ben kahve ile başlarım, acil durum olmadıkça yoksa eksik hissediyorum kendini bagimli olmuşum sanırım 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 11 ay Limonlu suyla başlarım. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 11 ay En sağlıklısı Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. kahvaltıyla genellikle 1 0 Yorumla
Papatyamm_kırgınn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Değişiyor bazen kahve bazen kahvaltı.. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet kahvemi içiyorum 1 0 Yorumla
YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 11 ay Kahvaltı sonra kahve şu an olduğu gibi ☕️ 1 0 Yorumla
olgunbiradam81 Takip Et Xper 1 Yaş: 45 11 ay Güne kahvaltının yanında kahve olmazsa olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güne kahve ile başlayanlar nerede yaşıyor tam olarak?
Burada bizzat ben
Memnun oldum, gün çok şanslı 😅
Kahveyle başlamak mideye zarar verebilir kahvaltıyla başlıyorum
Çok kahve içiyorum yandım ben :)
Büyük sıkıntı ya ileride ülser filan olur mazallah
Demir eksikliğim olduğu için kahveyle başlayamıyorum 🥲
Bu bende de var
Sade bi kahve ılık bi duş sonrası mükemmel bi gün😍
Kahve tüketmiyorum, her sabahsa kahvaltı ederim mümkün olduğu sürece.
Ben kahve ile başlarım, acil durum olmadıkça yoksa eksik hissediyorum kendini bagimli olmuşum sanırım
Limonlu suyla başlarım.
En sağlıklısı
kahvaltıyla genellikle
Değişiyor bazen kahve bazen kahvaltı..
Kahvaltı ederim çay içerim
Kahvaltı ile başlıyorum
Evet kahvemi içiyorum
Soda sigara ile )
Kahvaltı sonra kahve şu an olduğu gibi ☕️
Kahvaltıyla başladık 😇
Mümkünse kahvaltı olsun.
Güne kahvaltının yanında kahve olmazsa olmaz