Yeme & İçme Günaydın, kahvenizi içtiniz mi? fesfs Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Sade bir kahve, karmaşık bir zihin den , Günaydın Arkadaşlarım 🦋🪷🦋🪷🦋🪷 Güncellemeler11 ay Afiyet cumleten😂😂 Günaydın, kahvenizi içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
statüko Takip Et Master Yaş: 54 , eic 100% 11 ay Tünaydın Yok içmedim henüz kısmet olursa içeceğiz de dur bir "gız benim kahvemen noldu nerde galdı " diye bağırayım bakim gelecek mi? 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 11 ay Henüz değil kahve almaya gittim ama içemedim üşenmezsem yapıcam. 0 0 Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 11 ay İkinciyi içiyorum, ya artık zayıflama kahvesi içicem 😅 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 11 ay Günaydın. Henüz kahvaltı yaptım. Biraz zaman geçince içerim 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 11 ay Günaydın arkadasim sanada:))Cay içiyorum Şu an 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bugün içemedm hadi aglayalm 0 0 Yorumla
Gızlıadam066 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 11 ay Evet ben içiyorum çok rahatlıcı güzel bir his uyandırıyor İçimde. 0 0 Yorumla
Papatyamm_kırgınn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Az sonra üçüncü kahvemi içeceğin. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 11 ay Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet gunaydinlar 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Günaydın içmedim, afiyet olsun sana🌸 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çay varmış ilk bı caylandik sonra kahve yapcam 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. İçeceğim birazdan 0 0 Yorumla
s KafiyeKırığı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Günaydınlar. Çay içtim saylanır mı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tünaydın Yok içmedim henüz kısmet olursa içeceğiz de dur bir "gız benim kahvemen noldu nerde galdı " diye bağırayım bakim gelecek mi?
Henüz değil kahve almaya gittim ama içemedim üşenmezsem yapıcam.
İkinciyi içiyorum, ya artık zayıflama kahvesi içicem 😅
Günaydın. Henüz kahvaltı yaptım. Biraz zaman geçince içerim
Günaydın arkadasim sanada:))
Cay içiyorum Şu an
Kral bir günü de kahvesiz geçirmeyi dene be yapabilirsin
Bugün içemedm hadi aglayalm
Evet ben içiyorum çok rahatlıcı güzel bir his uyandırıyor İçimde.
Afiyet olsun içmedim varsa alabilirim
Az sonra üçüncü kahvemi içeceğin.
İçtik sanla da afiyet olsun.
Kahvaltı etmedim daha 😅
Evet gunaydinlar
İçtik, içtik afiyet olsun ☺️😅
Günaydın içmedim, afiyet olsun sana🌸
Henüz değil içeceğim birazdan
Kahveyi ikindide içerim.
Günaydın! 😊 Şimdi içeceğim.
Çay varmış ilk bı caylandik sonra kahve yapcam
Günaydın, afiyet olsun.