Yeme & İçme Soğuk kahve sever misiniz/yapar mısınız? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 91 Yapay Zekaya Sor Elamet gibi bu sıcaklar vohooow diye bağırıcam az kaldı jshdjs Soğuk kahve sever misiniz/yapar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Mutsuzluğunnotası Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Dün akşam Burger King ten aldım ice coffee berbattı. her yer güzel yapamıyor soğuk kahveyi. evde frappe yapmıştım güzel oluyor 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay En güzeli evde kendin yapmak :) Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Sırf bunun için özel krema ve kahve alıyorum her yaz.. 1 5 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Kremalı sevmiyorum ya Yorumla Myblue2025 11 ay Doğrudur, bende sert kahve sevmediğim için kullanıyorum.. Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Afiyet olsun o halde Yorumla Myblue2025 11 ay Sizede.. Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Teşekkürler 🙂 Yorumla
Karahindibaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 11 ay Evet seviyorum artık soğuk kahve sezonumuz açılmıştır kdkkss 1 5 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Açtık çoktan jsjs Yorumla Karahindibaaaaaa 11 ay Evde değildim maalesef o yüzden yapma kısmı için sezonu yeni açabildim maalesef dkdkd kendi yaptıklarım bir başka oluyor da 😂 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Afiyet olsun o zamannn Yorumla Karahindibaaaaaa 11 ay Teşekkür ederim efenim size dee Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Tişiriklir efenim Yorumla
jackdaniels24 Takip Et Yoda Yaş: 34 11 ay Severim üstüne köpük ve çikolata soslu mükemmel oluyor 🤌 2 0 Yorumla
Feyzaaff Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 11 ay Sevmiyorum. Midem bulanıyor soğuk kahveden. Yaz kış sıcak kahve içerim. 0 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Benim de bulanırdı artık yapmıyor Yorumla
psikolojisevenn Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 98% 11 ay Hayır sevmem de yapmam da 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Peki Yorumla
Bellevalia Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Severim tabii 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Güzell Yorumla
Bluedreams29 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 11 ay Severim de yaparım da 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Afiyet olsun o zaman Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay 😂😂😂Hayır yapmam buz gibi su içerim 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Afiedddd Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay abi nasil yaptin 1 4 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay 1 ya da 1.5 tatlı kaşığı kahveye 2 yemek kaşığı su ekle blenderden geçir köpürene kadar üstüne süt ve buz ekle. Tatlı olsun diye biraz bal da atabilirsin Yorumla Cevap sahibi 11 ay cok tesekkur ederim denicem bugun Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Rica ederim afiyet olsun :) Yorumla Cevap sahibi 11 ay 💖 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 11 ay Çok severim, sıcak havalarda sık sık yapıyorum. 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Bayılırım soğuk kahveye. 1 0 Yorumla
İsmimönemlideğilyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 19 11 ay Şeftali turşusu var mı cidden 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Var Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 11 ay Hayır hiç denemedim 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Denemelisin Yorumla
Arteria_Coronaria Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 11 ay Bayılırımmm 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Şu aralar ben de 😂 Yorumla
ggggüneşşç Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Severim 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Güzell Yorumla
BʟᴇᴜNᴏʀᴅ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 11 ay severim yaparım 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Güzell Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Çok severim, yaparım. 0 3 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Afiyet olsun Yorumla YanlizligiSeven 11 ay Tesekkurlerr Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Rica ederim :) Yorumla
lokumbiskuvi Takip Et Guru Yaş: 30 11 ay Çok severim yaz kış yapıp içiyorum 0 3 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Kışın gitmez be Yorumla lokumbiskuvi 11 ay Çok güzel yaparım ama Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Yap da içek Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sıcak tercihim 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Yap da içeriz shdhd 1 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Kop gel shshsj Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Hiç denemedim reis 0 1 Yorumla Şeftaliturşusu2 11 ay Dene baboli iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dün akşam Burger King ten aldım ice coffee berbattı. her yer güzel yapamıyor soğuk kahveyi. evde frappe yapmıştım güzel oluyor
En güzeli evde kendin yapmak :)
Sırf bunun için özel krema ve kahve alıyorum her yaz..
Kremalı sevmiyorum ya
Doğrudur, bende sert kahve sevmediğim için kullanıyorum..
Afiyet olsun o halde
Sizede..
Teşekkürler 🙂
Evet seviyorum artık soğuk kahve sezonumuz açılmıştır kdkkss
Açtık çoktan jsjs
Evde değildim maalesef o yüzden yapma kısmı için sezonu yeni açabildim maalesef dkdkd kendi yaptıklarım bir başka oluyor da 😂
Afiyet olsun o zamannn
Teşekkür ederim efenim size dee
Tişiriklir efenim
Severim üstüne köpük ve çikolata soslu mükemmel oluyor 🤌
Sevmiyorum. Midem bulanıyor soğuk kahveden. Yaz kış sıcak kahve içerim.
Benim de bulanırdı artık yapmıyor
Hayır sevmem de yapmam da
Peki
Severim tabii
Güzell
Severim de yaparım da
Afiyet olsun o zaman
😂😂😂
Hayır yapmam buz gibi su içerim
Afiedddd
abi nasil yaptin
1 ya da 1.5 tatlı kaşığı kahveye 2 yemek kaşığı su ekle blenderden geçir köpürene kadar üstüne süt ve buz ekle. Tatlı olsun diye biraz bal da atabilirsin
cok tesekkur ederim denicem bugun
Rica ederim afiyet olsun :)
💖
Soğuk kahve içemiyorum
Ben çay severim yaz kış fark etmez
Hem severim hem yaparım
Yazın genelde evet kışın çok nadir
Evet severim de yaparım da 🧋
Çok severim, sıcak havalarda sık sık yapıyorum.
Bayılırım soğuk kahveye.
Pek aram yok ama arada bir içerim
Şeftali turşusu var mı cidden
Var
Hayır hiç denemedim
Denemelisin
Bayılırımmm
Şu aralar ben de 😂
Severim
Güzell
severim yaparım
Güzell