Yeme & İçme Yazın en sevdiğiniz şey nee buzlu olan her şeye bayılıyorum ben? Kübraadg_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Buzlu soğuk kahvee özellikle her öğün favorimm Güncellemeler1 yıl Karpuzu unutmuşummm Yazın en sevdiğiniz şey nee buzlu olan her şeye bayılıyorum ben? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Buzlu soğuk kahve şu zamanlarda güzel gidiyor evet haklısın 0 0 Yorumla
istanbluEser Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 81% 1 yıl Buz şeklinde dondurmalar meybuz gbiler hmmm lezzizz, üzerine krema döküp eritirken birde mmm 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buzlu kahveler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Karpuz buzz gibi olacak 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karpuzu yazınca bir mutlu olmadım değil 🥰 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Soğuk bira 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Buzlu soğuk kahve şu zamanlarda güzel gidiyor evet haklısın
Buz şeklinde dondurmalar meybuz gbiler hmmm lezzizz, üzerine krema döküp eritirken birde mmm
Buzlu kahveler
Karpuz buzz gibi olacak
Karpuzu yazınca bir mutlu olmadım değil 🥰
Soğuk bira
Buzlu kokteyller
Bizle ne alakasi var
Magnum classic