Yeme & İçme Kahve en iyi neyde güzel olur? Kajuurellaaa Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl SS 😛 Kahve en iyi neyde güzel olur? Cevapla En İyi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. sigara ve kahve güzel gider 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Nerede içtiğimi hatırlamıyorum ama bir ara kumda yapılmıştı gerçekten mükemmeldi çok fazla köpüğü vardı hatta 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Odun kömürü közünde yapıyorum bazen namusuma harika oluyor sbsbdbshx 0 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Közde kahve, soğuk kahve 1 7 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl ☕☕ Yorumla jelyz 1 yıl Teşekkürler canım, tiramisular da benden 🍰🍰 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl El emeği mi yoksa Yorumla jelyz 1 yıl Tabii kız, yeni çıktı dolaptan soğuk soğuk, buram buram kahve kokuyor Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl Yaşa tahmin ettiğim gibi satın alınır mı hiç yapmış bak 🐣🐣🐣🥰🥰 Yorumla jelyz 1 yıl Tabii kız ✨✨ Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl 🤗🤗🤗🤗😍😍. Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kumda közde olunca tadi baska oluyor: )) 1 1 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl Evet abla Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Şu sıcaklarda soğuk kahve 1 1 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla
ozamanbay Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl Közde kahve mis gibi olur. 1 1 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl 🥳🥳 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oğlumun bana yaptığı kahve 2 3 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl Vayyy çok iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Okuldan geldiği zaman ben demeden bile yapıyor bazen bazende şartlı yapıyor ama olsun🥰😇😇 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl 🥰🥰 Yorumla
BayHiçkimse8 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 1 yıl Bugün buzlu bir kahve ile ödüllendirince “ice mocha “ modunda mutlu oldum. 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Cezvede 1 1 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl Bencede Yorumla
00Lavinya00 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Közde 1 1 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl Bencede Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Her haliyle çokzell 1 1 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl Pembe örümcek sevimli🥰 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Balkonda 1 1 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Közde 1 1 Yorumla Kajuurellaaa 1 yıl Tabiki Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 11 ay Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Semaver kahvesi 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Semaver ve közde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
sigara ve kahve güzel gider
Nerede içtiğimi hatırlamıyorum ama bir ara kumda yapılmıştı gerçekten mükemmeldi çok fazla köpüğü vardı hatta
Odun kömürü közünde yapıyorum bazen namusuma harika oluyor sbsbdbshx
Közde kahve, soğuk kahve
☕☕
Teşekkürler canım, tiramisular da benden 🍰🍰
El emeği mi yoksa
Tabii kız, yeni çıktı dolaptan soğuk soğuk, buram buram kahve kokuyor
Yaşa tahmin ettiğim gibi satın alınır mı hiç yapmış bak 🐣🐣🐣🥰🥰
Tabii kız ✨✨
🤗🤗🤗🤗😍😍.
Kumda közde olunca tadi baska oluyor: ))
Evet abla
Şu sıcaklarda soğuk kahve
👍👍👍👍
Közde kahve mis gibi olur.
🥳🥳
Oğlumun bana yaptığı kahve
Vayyy çok iyi
Okuldan geldiği zaman ben demeden bile yapıyor bazen bazende şartlı yapıyor ama olsun🥰😇😇
🥰🥰
Her türlü kahveyi severim
Her şekline bayılırım
semaverde kahve mi olur
Bugün buzlu bir kahve ile ödüllendirince “ice mocha “ modunda mutlu oldum.
Cezvede
Bencede
Közde
Bencede
Her haliyle çokzell
Pembe örümcek sevimli🥰
Balkonda
Teşekkürler
Közde
Tabiki
Semaver kahvesi
Közde kahve tabiki bakırda pişicek