Kahve gibi hayat da acı olabilir ama alışınca vazgeçilmez olur.”HERKESE SELAMÜNALEYKÜM MUTLU BİR CUMARTESİ DİLERİM ARKADAŞLARIM🌺

🌷🌸🌷🌸

Daha iyi oluyor insanın içi açılıyor az önce Nescafe içtim
Genelde balkonda ya da sahil kenarında içmek daha çok hoşuma gidiyor gülüm ❤️ şu an memlekette olduğum için burada Karadeniz'de dört bir tarafımiz heryer deniz ve orman oyuzden dışarda bahçede sahilde vss daha çok içme sansım oluyor 🙏🌸 bugün ki kahvemi aşkım ❤️@fesfs senin için @Ilerdearse @Asuasuman ve değerli arkadaşım @berkecan38 için iciyim ozaman 🙋

Yaaa teşekkür ederim🥰🥰 cano manzara süper keyfini çıkar gerçekten bayildim içerisinde kiz insnalh birgun gercekten beraber iceriz 😊
@Ilerdearse teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 umarım canım kısmet diyelim inşallah 🙏🥰🌺
Buldum ben sayfaya yazmışım sana yazacaktımm😂 🤭kusura bakma afiyet olsunn teşekkür ederimm sen kahveyi iç bende falına bakayım o zman 😎
@berkecan38 haha sağol sağol Allah razı olsun 😂 bana birde yorum arattırdın ya helal olsun küçük bey 😂
@berkecan38 valla gözlerim hic iyi görmüyor artık kusura bile bakamıyorum 😂😆
Valla bende aradım şüpelendim başka yeremi. Yazdım diye ara ara buldum sonunda ben soru senin zannettim sen yorum yapmışsın küçük hanımm😂😂
@berkecan38 haha 😂 olur öyle şeyler insanız sonuçta sıkıntı yok küçük bey yorum için ve nezaketiniz için teşekkür ederim 🙏❤️🌺
Olur öyle şeyler tabi Allah uçak kazası vermesin asıl ben teşekkür ederim nazik davranışınız ve kahve içerken aklınıza geldiğim için 😂😬
@berkecan38. Bir daha seni etiket yapmamak lazım 🤣🙈😆 böyle her etikette arararim artık nereye yazdı bu diye 😂
Yok yok bi daha düşmem merak etme artık her seferinde söylersin sen bunu diline düştük bi kere arattırmam merak etme şakkk diye gözünün önüne düşerr yorumumm 😂😂
@berkecan38 tamam sana güveniyorum 🙏🤗💖🤣
Her zman desteğini hissediyorum iyi ki varsın 😂❤😎
@berkecan38 aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️😂😆
Rica ederim hanımefendi ne demek ❤
Genellikle evde içerim ama bazen arkadaşlarımla buluşacağım zaman kafede kahve alıyoruz. Afiyet olsun.
Ankara 'da yaşıyorum ve burada harika yerler var. Kahveyi kafeden alıp çimenlere oturup ağaç gölgesi altında içmek ya da evden getirmek offf efsane keyif veriyor
Cevap
15Cevap
Ev iyidir hem istediğin gibi kahveni yaparsın hem ucuzdur.
deniz manzarasında genelde
a. selam afiyet olsun
Kahvemi içerken hep müsait iseniz bir şeyler sorabilir miyim diyorlar Ya kahveden gerçekten bahanesiz ikram edilip içilmiyor arkadaş
O an nerede canım isterse
En güzel lahve evde kendi yaptığım kahve oluyor. Evde içmeyi severim
Ohh afiyet olsunn sen kahveyi iç bende falına bakayımm bari 😂
Ormanda filan
Rahat bir yerde
Kafede arkadaşımla güzel oluyor evdeyken tek
Evde tekli koltuğumda içmeyi severim
Boğaz manzarası ya da ev.
Kahve olsunda farketmez
Mutfakta içiyorum genelde
Evde içmeyi tercih ediyorum.
Ev ya da sakin ortamlarda