Yeme & İçme Duş sonrası sizede kahve içme isteği geliyor mu? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl S. s 🖤🖤🖤 Duş sonrası sizede kahve içme isteği geliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Ben duştan çıkar odamda bornoz, kahve, sigara eşliğinde keyif yaparım. En sevdiğim sey bide klasik müzık acarım ruhum dinlenir. 1 0 Yorumla
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl kahveye hiç hayır demem yeter ki gelsin Telve sevmiyorum ama 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Daha çok soda içme isteği oluyor. Tercihen limonlu.Çörçil diyorlar, bilhassa o 😃 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 451 cevap paylaştı. Evet zevkle icerim afiyetler olsun arkadaşım 1 0 Yorumla
Mlekkko Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 96% 1 yıl İlk defa duydum ama duş sonrası yemek daha iyi benim için fav da nuddle olabilir 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kahve istegi bana her an her yerde geliyor 😋😋😍 1 0 Yorumla
greengoo Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl saçmalık sadece duş sonra yok sabah içmede. duramam yok öğlen içmessem yaşayamam kuruntu takıntı. 1 0 Yorumla
atmc123 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Duş sonrası genelde soğuk söyler ıcme ıstego geliyor ya bende de nedense 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Soğuk olacaksa evet 1 4 Yorumla flaneurx 1 yıl Iyy soğuk kahve mi 😏😏Dokunmam bilee Yorumla Flankes1 1 yıl Dokunmuyorsun içiyorsun 🤦🏻♂️ Yorumla flaneurx 1 yıl Eig den eledim seni 😂 Yorumla Flankes1 1 yıl Canım sağ olsun 😂 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yoo hiç ihtiyacım olmuyor 1 2 Yorumla flaneurx 1 yıl Olur inşallah 😃😃 Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Soda içiyorum ben Limonlu ve tuzlu 1 0 Yorumla
RachelAmber Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 94% 1 yıl Yok direkt uyurum. Ama sabah ilk işim kahve. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Ben duştan çıkar odamda bornoz, kahve, sigara eşliğinde keyif yaparım. En sevdiğim sey bide klasik müzık acarım ruhum dinlenir.
kahveye hiç hayır demem yeter ki gelsin Telve sevmiyorum ama
Daha çok soda içme isteği oluyor. Tercihen limonlu.
Çörçil diyorlar, bilhassa o 😃
Evet zevkle icerim afiyetler olsun arkadaşım
İlk defa duydum ama duş sonrası yemek daha iyi benim için fav da nuddle olabilir
Kahve istegi bana her an her yerde geliyor 😋😋😍
saçmalık sadece duş sonra yok sabah içmede. duramam yok öğlen içmessem yaşayamam kuruntu takıntı.
Duş sonrası genelde soğuk söyler ıcme ıstego geliyor ya bende de nedense
Soğuk olacaksa evet
Iyy soğuk kahve mi 😏😏
Dokunmam bilee
Dokunmuyorsun içiyorsun 🤦🏻♂️
Eig den eledim seni 😂
Canım sağ olsun 😂
Yoo hiç ihtiyacım olmuyor
Olur inşallah 😃😃
😀😀
Evet. En çok o zaman güzel oluyor
Yoo bi sende var
Kola içme isteği geliyor
Enteresan bir istek ama gelmiyor
Cık, duş sonrası uyku
Soda içiyorum ben
Limonlu ve tuzlu
Şu içme isteği geliyor
Yok direkt uyurum. Ama sabah ilk işim kahve.
Evett özellikle temizlik yaptıktan sonra
Evet şöyle keyif yapacan
Giyinip dışarı çıkma isteği geliyor
Kahve veya çay aşırı hemde
Yatağa yığılma isteği oluyor sadece
uyumak geliyor bana of
Makarna yeme isteği geliyor bana
Gelmiyodu da aklima soktun
Evettt güzel oluyor
Evet oluyor.
he ya 😄
gelmiyor