Türkiye'yi hiç öveceğimi düşünmezdim ama bu Osmanlıdan kalma Usul türk kahvesi işte bu lezzetin üstüne tanımam.. sizin kahve konusunda iyi olduğunuz ülke hangisi?

Türkiye'yi hiç öveceğimi düşünmezdim ama bu Osmanlıdan kalma Usul türk kahvesi işte bu lezzetin üstüne tanımam.. sizin kahve konusunda iyi olduğunuz ülke hangisi?
Gidiyorum Starbucks'a diyorum ki bana bir Latte yap ama üstünde kalp olsun. Yapamam diyor. Espressoyla sütü karıştırmayı biz de biliyoruz. Ben oraya kahveden tat almak için gitmiyorum ki, kahve sanatı görmek için gidiyorum. Yok abi bir de bardağı ısıtmadan espressoyu koyup buz gibi kahveyi vermeleri var. Aranızda barista arkadaşlar vardır belki. Kaç aylık eğitim veriliyor merak ediyorum. Gideyim ben de Starbucks'ta çalışayım öyleyse. Yıllarca kahvenin ana vatanı olarak anılmış bir ülke olarak kahve kültürümüzün bu kadar vasat olması gerçekten üzücü.
O kadar katıldım ki birde bin çeşit sayıyor
Cevap
11Cevap
Hindistan olmadığı kesin.. bizim ülkemiz tabi
Türk kahvesini bende çok severim ama güncel olarak Latin Amerika , Brezilya vs bölgeleri bir numaralı kahveyi yapanlardır.
Bilmiyorum ama İtalya’daki kahvenin tadını unutamıyorum 😒☕️
Kişiden kişiye değişecek bir soru ama bence türk kahvesi
Türkiye bence
Türk kahvesi gibisi cidden yok
Mısır olabilr
Kahvenin çayın en iyisi hep yurt dışına gidiyor
Bu da sorumu
Bu işin vatanı Yemen
Starbucks bence ama boykot
etiyopya turkiye diyenler ne yasıyo zaten 1500lerde geliyor turkiyeye kahve
ihsan kurukahvecioğlu
Kolombiya