Yeme & İçme Kahve gibi sadık dost dediğiniz biri var mı? fesfs Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor "Kahve, yalnızlığa en güzel eşlik eden dosttur."Mutlu Pazarlar🍫🍫🍫🍫☕️☕️☕️☕️ Kahve gibi sadık dost dediğiniz biri var mı? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet bu siteden çok sevdiğim ablam var 0 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl sen olmazsın orası kesin :) antebin suriye ikinci kol ordusu yedek askeri seni 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Senin neden kahvelerin sürekli böyle bol bol bol köpüklü nazar edecem en sonunda 🤭🤭🤭 formülünü paylaş artık 🤭🤭😂🤣 0 2 Yorumla fesfs 1 yıl Arcelik kahve makinesi sjsjz Yorumla frankejstan013 1 yıl Link gelir mi peki 😂🤣 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evet kahve gibi sadık edindiğim dostlarım var insan olarak da bir tane var yakın zamanda kitap edinmeliyim 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun gülüsü burada sen disarida iki kişi var öpüldün 💞💕 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kısa şortla mahallede koşturduğum arkadaşlarla beraberim hala. 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kahvem var sadece keyif veriyo stres yok sinir yok ohhhh ahajsjsjskdkdkkd 0 0 Yorumla
Tinkerbellll_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Asla ne olursa olsun kopmayacağini bildiğim iki dostum var milattan kalma onlar 💕🥺 0 0 Yorumla
Tatlıı_Kızz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Evet bir dostum var sonsuz hatırı var. 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sevdiklerim var, afiyet şeker olsun. 0 0 Yorumla
Mchukuk Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 41% 1 yıl Kahveden çok daha fazlası diyebileceğim var 0 0 Yorumla
нєʀвσкσʟσɢ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kahve sevmem ben bana barbarayı getirin 0 0 Yorumla
felsefemeraklısı Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kahve yalnızlığa eşikse çikolata da kahveye eşlik 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Mutlu pazarlar🌸 Evet var şükür sadık dostlarım 🙏 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Var evet 27 yıllık çocukluk arkadaşım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet bu siteden çok sevdiğim ablam var
sen olmazsın orası kesin :) antebin suriye ikinci kol ordusu yedek askeri seni
Senin neden kahvelerin sürekli böyle bol bol bol köpüklü nazar edecem en sonunda 🤭🤭🤭 formülünü paylaş artık 🤭🤭😂🤣
Arcelik kahve makinesi sjsjz
Link gelir mi peki 😂🤣
Evet kahve gibi sadık edindiğim dostlarım var insan olarak da bir tane var yakın zamanda kitap edinmeliyim
Afiyet olsun gülüsü burada sen disarida iki kişi var öpüldün 💞💕
Kısa şortla mahallede koşturduğum arkadaşlarla beraberim hala.
Kahvem var sadece keyif veriyo stres yok sinir yok ohhhh ahajsjsjskdkdkkd
Asla ne olursa olsun kopmayacağini bildiğim iki dostum var milattan kalma onlar 💕🥺
Var şükür bir tane 😄
Kızım var (tekir kedi )
Var cendoşum rüyoşum🎈
Ben :) ben kadar sadık biri var mı be :)
Evet bir dostum var sonsuz hatırı var.
Sevdiklerim var, afiyet şeker olsun.
Kahveden çok daha fazlası diyebileceğim var
Kahve sevmem ben bana barbarayı getirin
Her yudumu mutluluk getirsin hepinize
Kahve yalnızlığa eşikse çikolata da kahveye eşlik
Mutlu pazarlar🌸 Evet var şükür sadık dostlarım 🙏
Var evet 27 yıllık çocukluk arkadaşım
bikaç dostum var
Çay.
Yok.
Var en iyi dostum