Yeme & İçme Bu sıralar size en çok kahve mi, çay mı eşlik ediyor? sennbennn Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bana kahve eşlik ediyor 😄 Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Bu sıralar size en çok kahve mi, çay mı eşlik ediyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. kahve sigara 0 1 Yorumla sennbennn 1 yıl Sigara içmeyin içmeyin
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl kahveyle aramız hafiften bir açıldı bu aralar havadan ötürü 0 0 Yorumla
NovaEclipse Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl kahveler artık eski tadı vermiyor çayla devam ama çayda bozmuş toz çay içiyoruz 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Her zaman kahve ruhuma hitap ve bana eşlik eder.. 0 0 Yorumla
Tatlıı_Kızz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Her ikiside arasında yarışıyor. Ama çay kazanıyor. 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl iş yerinde çay içiyorum normalde ikisini de içmem 0 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Demli kaçak çay 0 4 Yorumla sennbennn 1 yıl Urfalı gelinnnnnsin tabiki Yorumla Günesinkadini 1 yıl Hahaha MARAŞ'a gelin gidicem gjkfjf Yorumla sennbennn 1 yıl Düğününe beni çağırıyorsun tamam mı bakkkkkkkk Yorumla Günesinkadini 1 yıl Oğlum anteple maraş yan yana zaten bileziği kap gel askım💖🤍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kahve sigara
Sigara içmeyin içmeyin
kahveyle aramız hafiften bir açıldı bu aralar havadan ötürü
kahveler artık eski tadı vermiyor çayla devam ama çayda bozmuş toz çay içiyoruz
Çay eşlik ediyor çoğunlukla
Her zaman kahve ruhuma hitap ve bana eşlik eder..
Her ikiside arasında yarışıyor. Ama çay kazanıyor.
iş yerinde çay içiyorum normalde ikisini de içmem
Cayyyyyyy tabikiiii
Bu ara cayciyim
Demli kaçak çay
Urfalı gelinnnnnsin tabiki
Hahaha MARAŞ'a gelin gidicem gjkfjf
Düğününe beni çağırıyorsun tamam mı bakkkkkkkk
Oğlum anteple maraş yan yana zaten bileziği kap gel askım💖🤍
kahve
Çay tabikide
Kahve
Kahve