Unuttum djdkdj aslında laf olsun diyede hadi anlatın hadi djkd

Unuttum djdkdj aslında laf olsun diyede hadi anlatın hadi djkd

Çok basit öncelikle ne kadar fincan yapacaksan her fincan için cezveye 1 çay kaşığı kahve 1 çay kaşığı şeker koyuyorsun üstüne ister su ister süt ekle kısık ateşte pişir köpürünceye kadar sonra fincanlara dağıt üsteki köpüğü de en son fincanların ğzerine koy. Afiyet olsun
2 fincan baz alalım. Cezveye 2 çay kaşığı kahve koyulur. Az şekerli için 1, orta şekerli için 1 buçuk, şekerli için 2,5 çay kaşığı şeker atılır. Sonra 2 fincan su cezveye koyup karıştırılır ve kısık ateşte pişirilir. Pişerken karıştırılmaz. Köpürmeye başlayınca ocaktan alıp fincanlara dökülür. Afiyet olsun
Sıcak suyla yaparım ben. Dibek +Türk kahvesini eşit oranda karıştırıp kişi sayısına göre belirlerim. Sade içerim. Annemle içersem şayet az şekerli içerim. 💁
Aşkım soraydın ya jdjfjfj özeeel tarifimi vermiyorum bir fincan su iki çay kaşığı kahve isteğe göre şiker kısık ateşte pişir
Cevap
12Cevap
Bende bilmiyorum ama normal cezvede kaynatılabilir
Bende bilmiyorum ama benim için de pişirirsen eşlik ederim asfbafhja
Hiç sevmem süt :D:D Gelirken 3 ü bir arada alıyım bari :D
Sana 2 si bir arada alim
Kardeşine sesleniyorsun ve büyülü bir şekilde önünde beliriyor 😂😂
Türk kahvesi yapmak için cezveye soğuk su, kahve ve isteğe göre şeker konur. Karıştırıldıktan sonra kısık ateşte pişirilir. Köpüklenmeye başlayınca fincana alınır.
Hazır su kullanma, köpürmez. Artık her neyde yapıyorsan bir kaç saniye kahveyi kavur sonra suyu ekle. Daha yoğun tad alırsın

İçtim bitti bile 😂😂😂
Ben cevaplayana kadar anlatmışlar eloşum😂 sen de güzel yapmışsındır. Afiyet olsun
Son rötuş olarak tükürmeyi unutma bol köpüğün puf noktası orası🤤
Kafana göre yapılıyor nasıl istersen kdlsls
Suyu koy kahvçveyi koy kaynayınca fincana koy
Resim ne alaka 😁😁
Türk kahvesini yapmayı biliyorsun bence
Hiç denemedik
Yok sağol
Soğuk kahve demle, mükemmel
Kim içecek
Hüseyin abi
Kahve içeçek agız yoktur onda yapma boş ver
Ahh kuzum yaaa