Evde zevkine göre yaptığın kahvenin tadı da başka oluyor 🤎

Evde zevkine göre yaptığın kahvenin tadı da başka oluyor 🤎
Kahvedeki kafein insan sağlığına zararlıdır. Vücut kafeini devamlı arttır der. Eskiden minicik bir fincan içilen kahve bir süre sonra günde 8 10 bardak içilmeye başlar. Bende de böyle olmuştu. Şimdi çay kahve kola gibi asitli içecekler enerji içecekleri vs hiç birisi hayatımda yok ve kafeinden kurtuldum kurtulalı hayat kalitem arttı.
Kahvesiz hayat kalitem düşer benim 😕
Kendini kandırıyorsun sadece
Cevap
11Cevap
ben genellikle evde kendim yapıyorum dışarıdan da içtiğim olur çok nadir de olsa ama genellikle evde film dizi izlerken güzel gider.
Bana kahve de, yeri yurdu gerisi onemli degil 🙃😋
Bende de öyle 🫠
Evde uğraşıp caba gösterip ocak başında ayakta bekleyip yorulup sonra içmek mutluluk kelimesinin vücut bulmuş hali bence 🤣😂
Ben makineye yaptırıyorum yine de aynı keyfi veriyor 😄
Ben kendim yapıyorum ocağın dibinde tek ayak üstünde durup karıştırıyorum yoruluyorum daha güzel oluyor bana göre😂🤣
Kahveyi evde ve nadiren içiyorum.. Dışarda özel olarak içtiğim yoktur.. Güzel bir muhabbet esnasında evde yapılanı makbuldür..
Dakika da bir çay bardağından gelen o kaşık sesi kulağımdan gitmiyor...😄
Hoş bir seda bıraktıysam ne mutlu bana..😄
Evde yapmak bencede daha güzel tabi dışarda da çok içiyorum ama dışarıda olması gerekenden pahalı bence
Evde yapmayı severım ama dışarıya hava almak için cıkarım çıkmıskendw kahve içerim
Dışardan almayı severim. Para verince daha tatlı geliyor.
Evet bende evde yapmayı daha çok tercih ediyorum ama arada da dışardan içerim
Kendim yaparım sadece Starbucks Frappacino alırım harici evde.
Evet evde katıldım sana ayar önemli
Evde daha keyifli bence
Kesinlikle kendi yaptıklarım daha güzel.
Tabiki de evde yapmayı tercih ederim ama dışarda olsam o gün kahve içmem gerekirse dışardan alırım
Bakarken dışardan severdim evlendim evden içiyorum
Evde yapmayı daha çok seviyorum.
Evde yapmayı seviyorum
Sen yaparsan bir kahveni içerim olur mu?
Evde
İkiside olur
Dışarı
Evde genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?