Bende o kadar fazla enerjim var hiç uykum yok gibi kendimi ekstradan yoruyorum vücudumun ağrımayan yeri kalmıyor birden uyuyup kalıyorum böyle oluncada. Bence kendine sağlığına biraz dikkat etsen iyi olur vitaminler daha faydalı ve zinde kalmak için ekstra bir şeyler yapıp beslenmene önem vermelisin. Kahveyi biraz azalt bence ilerleyen süreçlerde ciddi sorunlar oluşturabilir. ( tavsiye sadece yapmak zorunda değilsin ama kendi sağlığın için bazı şeylere küçükken dikkat ederek gitmek ilerleyen zamanda çok işine yarar )
İstedikten sonra başaramayacağın şey yok aslında ya. sen kendini düşün yeter bence çok iyi birisin sen bunu anlayabiliyorum bende genelde iyi olanların daha iyi olması için desteklerim hep 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Vay be o kadar seviyorsun demek knk. Bek çok nadir içerim
Şekersiz sütsüz olan tüm kahvelere varım ben 🌿
Sevmiyor değilim ama zaten az uyuyan biriyim o yüzden bana göre değil ve zararlı aslında
Ben mecburiyetten az uyuyorum zaten nöbetler izin vermiyor uykuya. Kahveyle kanka olduk 🤦🏻
Bende o kadar fazla enerjim var hiç uykum yok gibi kendimi ekstradan yoruyorum vücudumun ağrımayan yeri kalmıyor birden uyuyup kalıyorum böyle oluncada.
Bence kendine sağlığına biraz dikkat etsen iyi olur vitaminler daha faydalı ve zinde kalmak için ekstra bir şeyler yapıp beslenmene önem vermelisin. Kahveyi biraz azalt bence ilerleyen süreçlerde ciddi sorunlar oluşturabilir. ( tavsiye sadece yapmak zorunda değilsin ama kendi sağlığın için bazı şeylere küçükken dikkat ederek gitmek ilerleyen zamanda çok işine yarar )
Teşekkür ederim. İnşallah bı gün o düzene bende girerim 🌿
İstedikten sonra başaramayacağın şey yok aslında ya. sen kendini düşün yeter bence çok iyi birisin sen bunu anlayabiliyorum bende genelde iyi olanların daha iyi olması için desteklerim hep 😅
Teşekkür ederim. Sende öylesin güzel yorumların için ayrıca teşekkür ederim 😊🌿
Ne demek, hayatınızda başarılar 👋
Günde 7- 8 bardak içiyorum.. Ama denizi daha çok seviyorum.. Denizden kahve için çıkmam :))
Günde litre bazında kahve tüketiyorum
Kesinlikle bazı alışkanlıklar değişmiyor 🌿
Evet evet öyle
kahve vazgeçilmezim günde 3 ile 5 bardak arası içerim
Çok severim kahvesiz gün ızdırap gibi olur
Haklı benden +1
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 🌿
Soguk kahve diye bir şey var
Aynen bilmiyormuşum gibi mi duruyor sence? Zevk denilen de bir şey var 🤦🏻
Afiyet olsun tamam
Ayneen öyle