Yeme & İçme Kahve kokusunu nasıl tanımlarsınız? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Biraz sabretsek her şey yoluna girecek 'kokusu' 🤎☕#BarbieNazo #kahve #koku #hatır #gün Güncellemeler1 yıl Yiaa KS sistem bile mesaj atmıyor popi sorularım için sorun bende mi sitede mi sjshsd Kahve kokusunu nasıl tanımlarsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
m Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl https://youtu.be/8ZTKp8sYets?si=9QRTTArYgbRvc9OH 1 1 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl He valla öyledir bizim normallik smsmd Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kahve kokusu yolculukta, okulda, ofiste her daim yanında arkadaş olur.Bana mutluluğun kokusunu hatırlatıyor 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl O zamaan atalım iki tek ☕🤤 Yorumla Bravehrart 1 yıl ☕☕🍬🍥 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Offf çok güzel görünüyor yaaa közde kahve kesinlikle katılıyorum sana 1 1 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Ya tadı var ya ooo 🤤🧚 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kahve kokusu, sabahın sıcak kucaklaması gibi; topraksı, hafif tatlı, insanı uyandıran bir tutku. 1 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Çıkmazda olduğun zaman veya Duygu karışıklığı yaşadığın zaman daha tecrübe olan Sana söz olan 1 0 Yorumla
LitoRodríguez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Keskin doygun bir koku ama içmem 😃 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Kokusundan doyanda ne biliyim 😅 Yorumla LitoRodríguez 1 yıl İçemiyorum hoşuma gitmiyor ama kokusu çok ağır değilse rahatsı olmuyorum Yorumla
--Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kahve çay sevmem 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Ayran verelim sana Yorumla --Wɪɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ 1 yıl Çilekli link alayım Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kahve kokusu 1 1 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl 👏🫠😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
He valla öyledir
bizim normallik smsmd
Kahve kokusu yolculukta, okulda, ofiste her daim yanında arkadaş olur.
Bana mutluluğun kokusunu hatırlatıyor
O zamaan atalım iki tek ☕🤤
☕☕🍬🍥
Offf çok güzel görünüyor yaaa közde kahve kesinlikle katılıyorum sana
Ya tadı var ya ooo 🤤🧚
Kahve kokusu, sabahın sıcak kucaklaması gibi; topraksı, hafif tatlı, insanı uyandıran bir tutku.
Çıkmazda olduğun zaman veya Duygu karışıklığı yaşadığın zaman daha tecrübe olan Sana söz olan
Keskin doygun bir koku ama içmem 😃
Kokusundan doyanda ne biliyim 😅
İçemiyorum hoşuma gitmiyor ama kokusu çok ağır değilse rahatsı olmuyorum
topraktan sonra yağmur kokusu gibi
Kahve çay sevmem
Ayran verelim sana
Çilekli link alayım
Kahve kokusu
👏🫠😂
Acı ve keskin
Ruhuma işliyor
Hayat anlamı beyb