Kahve & Keyif 4 gü Haftasonu ilk kahvenizi içtiniz mi? fesfs Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Sevgiyi bollukla karşıladığınız, çevrenizdeki hak eden herkese sevginizi hissettirebildiğiniz, yaşamın keyfine vardığınız, güzel başlangıçlara yüzünüzü döndüğünüz, “iyi ki” lerin ve şükürlerin gününüzü doldurduğu, mutlu, huzurlu, dileklerinizin kabul olduğu bir Haftasonu olsun🧡🧡 Arkadaşlarim selamlar Güncellemeler4 gü 🧡🧡💛🧡💛🧡💛🧡 Haftasonu ilk kahvenizi içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 36% 4 gü Daha yeni içtim 2 saat sonra bir daha içerim dedim ama o kadar bol köpüklü kahveni görünce canım çekti bir tane yapayım Kendime bari🤭🤭 1 2 Yorumla fesfs 4 gü Hadi yap iç Yorumla frankejstan013 4 gü İçtim gitti bile şimdi tatlı zamanı 8de bir tane daha içerim 🤭🤭 Yorumla
FiyodorPavloviç Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% 4 gü Afiyet olsun. Ortam yıkılıyo varya... Güzelmiş.. kahvemi 6 saat önce içtim. Tekrar içsem fena olmaz hani 1 1 Yorumla fesfs 4 gü Afiyet olsun o halde. Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 30% 4 gü Günaydın… Afiyet olsun… Daha uyanmadımki ben… Yataktan çıkabilirsem inşallah hemen yaparım kahvemi…. 1 1 Yorumla fesfs 4 gü Teşekkür ederim💝 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 4 gü Afiyet olsun cano ❤️ kalkar kalkmaz içtim hemde 🤣 çünkü kahve önemli 1 2 Yorumla fesfs 4 gü Ayy başım çatlıyor uyudum uyandım hala uykum var😀 Yorumla r_engarenkyollar 4 gü Havalar insanı sersem gibi yapıyor günaydın diyelim ozaman 💞😅 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 4 gü Ay ojelerinin rengi ne güzell fincanla da uyumlu ✨️ kahve de içmedim çay da içmedim bu sabah 1 1 Yorumla fesfs 4 gü 💗 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 4 gü Yok ya kahvaltıyı çok geç yaptığım zaman kahve içemiyorum bugünlerde 9.30-10.00'a doğru uyanıyorum o saatte de uyandığım zaman canım kahve içmek istemiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 4 gü İkincisini de içtim.Yalnız ojeleri çok beğendim. 1 2 Yorumla fesfs 4 gü Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 4 gü Rica ederim. Bakımlı eller candır. Bu güzellik için ben teşekkür ederim. Yorumla
sinem23__ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 4 gü Hayır daha içmedim kahvaltıdan sonra afiyet olsun😇 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 4 gü Evet içtim şarkı eşliğinde.. afiyet olsun 1 2 Yorumla fesfs 4 gü Masallah kardesim u Barış_LonelyForever 4 gü 🌸🙏
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 gü Evet bebeğim kalkar kalkmaz 🤪 1 2 Yorumla fesfs 4 gü Eminim 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 4 gü 😏⚘️ Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 96% 4 gü İcmedim temizlik yapıyorum 1 2 Yorumla fesfs 4 gü Ben yaparım asko sana Yorumla u 27esmerim 4 gü Teşekkür ederim ♥️ cano Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 4 gü arkanı döndüğünde dedikodu başlayan bir piyasda gerçekçi söylemler lütfen 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 4 gü 3. Kahveyi içiyorum şu an kafein deposuna döndüm 0 0 Yorumla
cherrystella Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 4 gü Soğuk kahve aldım dışardan mideme oturdu bugün. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 4 gü Evet annemle içtik… 1 1 Yorumla fesfs 4 gü Allah başınizdan eksik etmesin afiyet olsun Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 4 gü Evet içtik canım 🌸 1 3 Yorumla fesfs 4 gü Afiyet olsun canım Yorumla AlininAnnesi72 4 gü Teşekkür ederim 🥰 Yorumla fesfs 4 gü 🌷 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Hemen icelm enerji depolayalm ya
Daha yeni içtim 2 saat sonra bir daha içerim dedim ama o kadar bol köpüklü kahveni görünce canım çekti bir tane yapayım Kendime bari🤭🤭
Hadi yap iç
İçtim gitti bile şimdi tatlı zamanı 8de bir tane daha içerim 🤭🤭
Afiyet olsun. Ortam yıkılıyo varya... Güzelmiş.. kahvemi 6 saat önce içtim. Tekrar içsem fena olmaz hani
Afiyet olsun o halde.
Günaydın… Afiyet olsun… Daha uyanmadımki ben… Yataktan çıkabilirsem inşallah hemen yaparım kahvemi….
Teşekkür ederim💝
Afiyet olsun cano ❤️ kalkar kalkmaz içtim hemde 🤣 çünkü kahve önemli
Ayy başım çatlıyor uyudum uyandım hala uykum var😀
Havalar insanı sersem gibi yapıyor günaydın diyelim ozaman 💞😅
Ay ojelerinin rengi ne güzell fincanla da uyumlu ✨️ kahve de içmedim çay da içmedim bu sabah
💗
Yok ya kahvaltıyı çok geç yaptığım zaman kahve içemiyorum bugünlerde 9.30-10.00'a doğru uyanıyorum o saatte de uyandığım zaman canım kahve içmek istemiyor
İkincisini de içtim.
Yalnız ojeleri çok beğendim.
Teşekkür ederim
Rica ederim. Bakımlı eller candır. Bu güzellik için ben teşekkür ederim.
Hayır daha içmedim kahvaltıdan sonra afiyet olsun😇
Evet içtim şarkı eşliğinde.. afiyet olsun
Masallah kardesim
🌸🙏
Evet bebeğim kalkar kalkmaz 🤪
Eminim 😀
😏⚘️
İcmedim temizlik yapıyorum
Ben yaparım asko sana
Teşekkür ederim ♥️ cano
arkanı döndüğünde dedikodu başlayan bir piyasda gerçekçi söylemler lütfen
3. Kahveyi içiyorum şu an kafein deposuna döndüm
Soğuk kahve aldım dışardan mideme oturdu bugün.
Valla 2 tNe ictim
Afiyet olsun. İçmedim
İkinciyi içtim kendime gelemedim 😮💨
Evet annemle içtik…
Allah başınizdan eksik etmesin afiyet olsun
Evet içtik canım 🌸
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim 🥰
🌷
yok çay içtik :D
İçtim knk 😂
Seninle içmek var di He sjsj