Yeme & İçme Haftasonu ilk kahvenizi içtiniz mi? fesfs Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor Sevgiyi bollukla karşıladığınız, çevrenizdeki hak eden herkese sevginizi hissettirebildiğiniz, yaşamın keyfine vardığınız, güzel başlangıçlara yüzünüzü döndüğünüz, “iyi ki” lerin ve şükürlerin gününüzü doldurduğu, mutlu, huzurlu, dileklerinizin kabul olduğu bir Haftasonu olsun🧡🧡 Arkadaşlarim selamlar Güncellemeler1 yıl 🧡🧡💛🧡💛🧡💛🧡 Haftasonu ilk kahvenizi içtiniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yok ya kahvaltıyı çok geç yaptığım zaman kahve içemiyorum bugünlerde 9.30-10.00'a doğru uyanıyorum o saatte de uyandığım zaman canım kahve içmek istemiyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemen icelm enerji depolayalm ya 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet içtim şarkı eşliğinde.. afiyet olsun 1 2 Yorumla fesfs 1 yıl Masallah kardesim u Barış_LonelyForever 1 yıl 🌸🙏
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Daha yeni içtim 2 saat sonra bir daha içerim dedim ama o kadar bol köpüklü kahveni görünce canım çekti bir tane yapayım Kendime bari🤭🤭 1 2 Yorumla fesfs 1 yıl Hadi yap iç Yorumla frankejstan013 1 yıl İçtim gitti bile şimdi tatlı zamanı 8de bir tane daha içerim 🤭🤭 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Günaydın… Afiyet olsun… Daha uyanmadımki ben… Yataktan çıkabilirsem inşallah hemen yaparım kahvemi…. 1 1 Yorumla fesfs 1 yıl Teşekkür ederim💝 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun cano ❤️ kalkar kalkmaz içtim hemde 🤣 çünkü kahve önemli 1 2 Yorumla fesfs 1 yıl Ayy başım çatlıyor uyudum uyandım hala uykum var😀 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Havalar insanı sersem gibi yapıyor günaydın diyelim ozaman 💞😅 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Ay ojelerinin rengi ne güzell fincanla da uyumlu ✨️ kahve de içmedim çay da içmedim bu sabah 1 1 Yorumla fesfs 1 yıl 💗 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Afiyet olsun. Ortam yıkılıyo varya... Güzelmiş.. kahvemi 6 saat önce içtim. Tekrar içsem fena olmaz hani 1 1 Yorumla fesfs 1 yıl Afiyet olsun o halde. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İkincisini de içtim.Yalnız ojeleri çok beğendim. 1 2 Yorumla fesfs 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim. Bakımlı eller candır. Bu güzellik için ben teşekkür ederim. Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Hayır daha içmedim kahvaltıdan sonra afiyet olsun😇 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl arkanı döndüğünde dedikodu başlayan bir piyasda gerçekçi söylemler lütfen 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 3. Kahveyi içiyorum şu an kafein deposuna döndüm 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Evet bebeğim kalkar kalkmaz 🤪 1 2 Yorumla fesfs 1 yıl Eminim 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😏⚘️ Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl İcmedim temizlik yapıyorum 1 2 Yorumla fesfs 1 yıl Ben yaparım asko sana Yorumla u 27esmerim 1 yıl Teşekkür ederim ♥️ cano Yorumla
cherrystella Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Soğuk kahve aldım dışardan mideme oturdu bugün. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evet annemle içtik… 1 1 Yorumla fesfs 1 yıl Allah başınizdan eksik etmesin afiyet olsun Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet içtik canım 🌸 1 3 Yorumla fesfs 1 yıl Afiyet olsun canım Yorumla AlininAnnesi72 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla fesfs 1 yıl 🌷 Yorumla