Yeme & İçme Kahvenizi içtiniz mi? fesfs Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Günaydın🌸🌸🌸 Herkese selam olsun. Güzel musmutlu birgün geçirmeniz dileği ile. Güncellemeler1 yıl 🌸🪷🌸🪷🌸🪷🌸🪷🌸🪷 Kahvenizi içtiniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kahveyi ve çayı tamamen bıraktım demir eksikliğim varmış 🥲 1 0 Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Normalde sabah kolay içmem de şu an ihtiyacım var. İş yerine geçince içeceğim.Size de günaydın mutluluklar , esenlikler olsun. 0 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Baş ağrım gecsın dıye kahvemakınasının yanına kamp kurdum bugün 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Günaydınlar kahvaltı edip sonra icicem afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cay içiyorum Şu an kahve sonra baklim sana afiyet olsun canım 0 0 Yorumla
işinsanı Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Saat altıdan beri her haltı etmişim :)))) teyze 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl şu an bitirdim.Benzinlikte.Tuzlu suya koşuyorum.İki teker üzerinde. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Henüz içemedim… 🥲 Gergin günlerde yeme içme düşünemiyorum… 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Sabah 7 gibi içtim 😅Şimdi 10 gibi içerim 0 0 Yorumla
DominantBeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sen kasap kız değil misin ya yine kurban yaklaştı bak iyisin yine 😂😂 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Şimdilik çay.Kahve saat 10 gibi gelir. 0 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Daha uyanamadim bile Antep kızı ne kahvesi:)) 😐 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Günaydın. Ben yatıcam o yüzden kahve yok. Zaten kahvaltı yapmadan da kahve içmem 0 0 Yorumla
İflah_olmaz_adam Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 100% 1 yıl Günaydın.Henüz kahvaltımı yapmadım.Kahveye. sıra gelmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Teşekkürler, sizinde gününüz günleriniz kalbiniz gibi güzel olsun 🙏 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Çay içtim bugün kahve içmeye zamanım olmadı 0 0 Yorumla
Bahar_hanım Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kahve candır şu saatte bile içiyorum. 1 0 Yorumla
King4040 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Bu kahveyi neden bu kadar çok abartıyorsunuz kahve içmeden olmuyor mu yani 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Daha içemedim aşko 0 2 Yorumla fesfs 1 yıl Sana atcam birazdan o seyi dün uyuya kaldım. Evden çıkmadan 💋 Yorumla öğrenimelemanı 1 yıl Anjsjakkaa tenkyuu aşkom Yorumla
s Imponderabilia Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Henüz yeni yapıyorum. 0 2 Yorumla fesfs 1 yıl Afiyet olsunnn Yorumla s Imponderabilia 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Kahve içmiyorum meyve suyu içiyorum.. 0 2 Yorumla fesfs 1 yıl Bakiyor kendine adam Yorumla ƊØLƲNÂƳ 1 yıl Bakacağım tabiki gece gündüz çalışıyorum Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kahvaltıdan sonra patlatırım bi okkalı sade 😎 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. İcelm hemen 0 0 Yorumla
Sevdalı69 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Çok teşekkürler seninde aynı öyle geçsin 0 0 Yorumla
Parlayanyıkılışş Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır daha yeni kahvaltıdan kalktım 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Evet sabah klinik şefiyle beraber içtik 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Daha yeni işe geldim içmeye fırsat bulamadım 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl kahve yerine çay içtik sayılır mı o 0 2 Yorumla fesfs 1 yıl Olmas kahve sjsj Yorumla u fangoria 1 yıl tüh şansımı kaybettim o zaman Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% 1 yıl Günaydın kahvem saat 9 da gelir size afiyet olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İçten gücten vakit bulamadım ki kahve içeyim 1 4 Yorumla fesfs 1 yıl Ben yapayım sana💐 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçekten çok güzel olurdu da kızım kızar bana😅 Yorumla fesfs 1 yıl 😂 Yorumla 00_blacksea_00 1 yıl kahve içmenin neden kızması olsun Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. içtim 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. İçiyorum 🤌 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Kahveyi ve çayı tamamen bıraktım demir eksikliğim varmış 🥲
Normalde sabah kolay içmem de şu an ihtiyacım var. İş yerine geçince içeceğim.
Size de günaydın mutluluklar , esenlikler olsun.
İçiyoruz
Yemeyi tercih ederim😃
Baş ağrım gecsın dıye kahvemakınasının yanına kamp kurdum bugün
Günaydınlar kahvaltı edip sonra icicem afiyet olsun.
Cay içiyorum Şu an kahve sonra baklim sana afiyet olsun canım
Saat altıdan beri her haltı etmişim :)))) teyze
şu an bitirdim.
Benzinlikte.
Tuzlu suya koşuyorum.
İki teker üzerinde.
Henüz içemedim… 🥲
Gergin günlerde yeme içme düşünemiyorum…
Sabah 7 gibi içtim 😅
Şimdi 10 gibi içerim
Sen kasap kız değil misin ya yine kurban yaklaştı bak iyisin yine 😂😂
Şimdilik çay.
Kahve saat 10 gibi gelir.
Daha uyanamadim bile Antep kızı ne kahvesi:)) 😐
Günaydın. Ben yatıcam o yüzden kahve yok. Zaten kahvaltı yapmadan da kahve içmem
Günaydın.
Henüz kahvaltımı yapmadım.
Kahveye. sıra gelmedi
Şimdi içiyorm 😄
Teşekkürler, sizinde gününüz günleriniz kalbiniz gibi güzel olsun 🙏
Çay içtim bugün kahve içmeye zamanım olmadı
Kahve candır şu saatte bile içiyorum.
Güzel bir kahve olursa içerim ama yalnız içmem
Bu kahveyi neden bu kadar çok abartıyorsunuz kahve içmeden olmuyor mu yani
Daha içemedim aşko
Sana atcam birazdan o seyi dün uyuya kaldım. Evden çıkmadan 💋
Anjsjakkaa tenkyuu aşkom