Yeme & İçme En sevdiğiniz kahve çeşidi hangisi? ʟᴜᴄɪғᴇʀxx Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Fıstıklı Latteye bayılıyorum 😝😝 Güncellemeler1 yıl Starbucks kahve onerisi var mi arkadaslar Güncellemeler1 yıl Ugrucam birazdan En sevdiğiniz kahve çeşidi hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Türk kahvesi 0 0 Yorumla
KaranlığınKızı Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Sade türk kahvesi tercih ederim genellikle onun dışında badem sütlü filtre kahveyi de çok severim ☕️ 1 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Guzel secim Yorumla
cherrystella Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Vanilyalı latte güzel onun harici kahve sevmiyorum. 1 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Guzel secim Yorumla
Nazlı_ekin Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl kahve dünyasında içmiştim harikaydı ama bir vakitten sonra baydı 1 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl evet kahve dunyasi cok iyi Yorumla
Ssekrw Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Vayt Çaklıt Moka 2 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Guzel secim Yorumla
GrumpyWild Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Keçiboynuzu unu ile Türk kahvesini karıştırıyorum, bu aralar tek favorim. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Türk kahvesi her zaman önceliğimdir 1 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Guzel Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% 1 yıl Türk kahvesi veya soğuk kahve 1 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Guzel secim Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Türk kahvesi ve flat white. 1 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Guzel secim Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı. Fıstıklı olan herseye bayılıyorum. 1 2 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Fistik yiyen fistik gibi olur Yorumla u sinem23__ 1 yıl 😂😂 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Türk kahvesini tek geçerim. 1 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Guzel secim
Nimesayyya Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sade türk kahvesi ilk tercihimdir 1 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl guzel secim Yorumla
TatlıBela18 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Nescafe 1 6 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Sevmiyorum ya basite kaciyor Yorumla TatlıBela18 1 yıl Hangi kahveyi seversin? Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Fistikli Latte Yorumla TatlıBela18 1 yıl Tadı nasıl oluyor yani Fıstıklı Lattenin Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Denemelisin Yorumla TatlıBela18 1 yıl Tamam denerim teşekkürler Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Latte 1 3 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Fistikli Yorumla beyzaondr350 1 yıl Denemedim Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Denemelisin Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Americano klasik 1 2 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Guzel secim Yorumla babysharkSmom 1 yıl 😎 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Filtre kahve 1 2 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl guzel secim Yorumla Gök-mavi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
isimsiz838484 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Türk kahvesi 1 1 Yorumla ʟᴜᴄɪғᴇʀxx 1 yıl Guzel srcim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karamelli latte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Türk kahvesi
Sade türk kahvesi tercih ederim genellikle onun dışında badem sütlü filtre kahveyi de çok severim ☕️
Guzel secim
Vanilyalı latte güzel onun harici kahve sevmiyorum.
Guzel secim
kahve dünyasında içmiştim harikaydı ama bir vakitten sonra baydı
evet kahve dunyasi cok iyi
Vayt Çaklıt Moka
Guzel secim
Keçiboynuzu unu ile Türk kahvesini karıştırıyorum, bu aralar tek favorim.
Türk kahvesi her zaman önceliğimdir
Guzel
Türk kahvesi veya soğuk kahve
Guzel secim
Türk kahvesi ve flat white.
Guzel secim
Fıstıklı olan herseye bayılıyorum.
Fistik yiyen fistik gibi olur
😂😂
Türk kahvesini tek geçerim.
Guzel secim
Sade türk kahvesi ilk tercihimdir