Uyku sersemliğini gidermek, enerjiyi artırmak ve konsantrasyonu yükseltmek için sabah kahve içmek oldukça faydalıdır. Lakin reflü riskini de artırabilir.

Uyku sersemliğini gidermek, enerjiyi artırmak ve konsantrasyonu yükseltmek için sabah kahve içmek oldukça faydalıdır. Lakin reflü riskini de artırabilir.
Ben kahve içemiyorum, ama kahvaltı öncesi kahve içmek, pek çok kişi için güne başlamak için iyi bir ritüel! Bazı insanlar sabahları uyanır uyanmaz kahve içmeden güne başlayamazlar, çünkü kahve hem uyanıklık sağlar hem de sabahın tadını çıkarma alışkanlığı haline gelir. Eğer kahvaltıdan önce içerlerse, genellikle günün geri kalanına da enerjik başlamış olurlar.
İçiyorum hemde çok 🙈🤩🫠😎 sabah ofise gelirken aldım 😇🙈
Reklam 🤣 afiyet olsun
Cevap
21Cevap
Ben kiloma dikkat ederim Kahvaltı yapmam öğle yemeği yemem sabahleyin aç karnına sade kahve içerim
Hayat bir tık zorlaşmış sanki ye gitsin ya
Hamilelik öncesi içerdim şimdi mümkün oldukça az içiyorum ama fotoğraf aklıma düşürdü yapıp içeyim bari
Kahveyi olabildiğince geç içiyorum. Bu saatler tam kahve saatim mesela ama çay yaptım kendimi çayla oyalıyorum
Bende az önce içtim fal bakan varımıdır diye bakıyorum
Uyumadan önce Uyandıktan sonra kahve içenler Sadece kahve aşkı yaşayan insanlardır
Kahvaltı sonrası bile hemen içmem. Öğleden sonra kahve zamanı benim için.
Cok severim kahveyi nadiren ac karnına icerim. Genelde kahvaltı sonrası icerim ilk kahvemi🙂
Erken uyandiysam keyfim yerindeyse kimsecikler uyanmadan balkonda uzun uzun oturur kahvemi içerim
Şuana kadar çok az içmişimdir bir şey yemeden
Yok içmem sabah ile öğle vakti arası ya da öğle ile akşam arası bir saat de içerim
yok ya kahvaltıdan sonra keyf kahvesi iyi oluyor :)
aç karnına kahve içmek sakıncalı kim faydalı diyorsa yalan kavrulmuş ısıtılmış ürünler sakıncalı
Oof su an cook ihtiyacım var sanirim.. sersem gibiyimmm.. kahvaltı edelim de icim bari
İyi olmadığını bildiğim halde
Rutinim haline geldi
Sabah kahve içmeden başka bir şey içmem. Öğle yemekten sonra içerim gece de bir bardak yatmadan önce 😅
Sabah kahve içmek kadınlarda doğurganlığı azaltıyor içmeyin şunu
Her zaman günlük rutinim sert kahve içmezsem kendime gelemiyorum.
Hayır zengin rutini o, biz çaycıyız☺️
Yok yauu :)
Ac karna içmek de faydalı mi
Paylaştığım bilgi aç karnına içmekle ilgili
Uzun vadede peki?
Muhtemelen değildir
Sabah aç karına iciyorum, bazen de geceleri ders yaparken
Yok ben yeşil çay içiyom
Hayır kahveyi günde 1 fincan ve öğlen içerim...
Evet, kahvaltı eşittir kahve benim için
Kahveyi gunun her aninda icebilirim 😋😋
Aç karna kahve içmem
Hayır, kahvaltıdan önce kahve içmem
İçerim. Sabah kalkınca ilk iş.
Eskiden içmezdim ama alışıyorsun 🙂
En az 2 bardak tüketirim
kahve sevmiyorum
Bi tanısan seversin belki
tanışalım
Yakın olsak ciddili tanıştırırdım
İçmeyiz