Evde kahve köşesi yapmak gereksiz mi? Kahveyi sevmeyen ne anlasın bu köşenin verdiği mutluluktan...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde kahve köşesi yapmak gereksiz mi? Kahveyi sevmeyen ne anlasın bu köşenin verdiği mutluluktan...

Yerim yok ama biraz dokunuş yaparsam makine almayı düşünüyorum. Evde zaten bardak koleksiyonum var harika bir düşünce var kafamda. Sorun, yer yok 😂🥲
Nasip olur inşAllah🌸
Dünyadaki her çekirdekten almalısın özel kavurma makinesi alacaksın ve kavurma dereceleriyle kavurup sana uygun dereceyi bulacaksın sonra türk kahvesi peşine espresso amerikano latte vs diye her kahveyi çekirdekler ile yapmaya başlayacaksın. Her kahvenin çekirdeği kavrulma oranı farklıdır bunu bulman yıl alır. Neyse damak tadına en uygunu buldun diyelim kahve çekme değirmeni her kahve ayrı ayarda çekilir türk kahvesi için cezve fincanlar diğer kahveler için kahve makinesi pressleme aleti cartı curt derken 1 araba parasına yakın gidecek ve o aldığın efsane keyif elindeki çekirdek bitince son bulacak çünkü o çekirdeği bir daha tr de bulamayacaksın buldukların adi kalite olacak ve keyfin son bulacak. Korona öncesi ülkeye gelen efsane çekirdekler kendisini en adi brezilya rusya çekirdeklerine bıraktı ve doğal olarak en adi kahveyi içiyor türk halkı ve kimse farkında değil neredeyse tüm mekanlar tıklım tıklım dolu. Butik 3. dalga kahve yapan işletmelerde pahalı diye tercih edilmiyor ama adam kalkmış amerikaya gitmiş afrikaya gitmiş çuvallarla çekirdek getirmiş işleyip satıyor ama değer görmüyorlar. Geçenlerde ikram edildi kuru kahveci mehmet efendiden 2 farklı çekirdekten yapılma filtre kahve içtim rezaletti. Millet ona para veriyor maalesef ki. Kahvede değil ülkede her şey bozuk. Yurtdışında algida al gerçek meyve gerçek dondurma hazzı bizde boyalı aromalı buzlu. Kola bile Yurtdışında daha lezzetli. Şahsen güzel bir şey kahve köşesi ama iyi çekirdek iyi ekipman derken batarsın.
Kurukahveci mehmeti ben de beğenmiyorum
@Dogubeber soru banaysa eger kuzum biz güvendiğimiz bir baharatçımizdan kahveyi çektirip o şekilde evde yapıyoruz.
@Dogubeber rica ederim 🌸
memleketteki evde var reis. hemde öyle böyle değil.
Evet var bahçemde var terasımda ama huzurla sağlıkla içilen kahve evin her köşesinde güzel mutfakta kardeşlerimle bir başka severim ama yemek yaparken 😂🤭
Cevap
15Cevap
kahve köşem yok bilgisayar başındayken masam da içerim
Yok ama Bir Müzik köşem var.
https://www.youtube.com/embed/7a01IuZ00Q0🌸🙂🙏
Tam da aklım beş karış havada farklı ülkelerin güzelliğine mest olmuşken bu müzik de cuk oturdu 😄🌸 Teşekkür ediyorum 🙂🎶
Mutfağı zor buluyoruz kahve köşesi imkansız 🤣
🥲
Sanırım kahve köşesi olmayan nadir insanlardan biriyim:)
Kız bende de yok bakma sordum öyle hayaller işte 😄🥲
Bizim de olur inşallah bir gün 😁
Amiiin 🫶🤲
Kahve basit bir şeydir... Öyle olmalı. Mesela Dripper yeterli ve kağıt kahve su bu dördü yeterli çoğu insan için. Gidipte binlerce liaralık ekipmana gerek yok.
Yer varsa bende yapılmalı gerçekten çok güzel durduğu gibi insanı dinlendiren de bir havası oluyor ufak tefek şeylerle kendimizi evde mutlu etmeliyiz💕
Bana gereksiz geliyor. Sürekli bi köşe isteği ve sürekli orayı dekore etmekten kahve içemiyor millet.
Evet evimde küçücük ama şirin bir kahve köşem var. Ve bana çok ayrı bir huzur veriyor. Zira kahvenin manası bende çok derindir.
Kahve için ayrı bir manzaralı köşemin olmasını isterdim olmadığı için dışarıda kahve içiyorum maalesef :)
Yani kendi evim olursa veya evlenirsem mutlaka yapmayı düṣünüyorum.
Yok ama olsun isterdim neşe verir sevinç iyi enerji
Evimde kahve köşesi yok. :( olsa fena olmazdı yalnız. :D
Kahve köşesi yaptırınca bir kahve ısmarlar mısın?
cansın ya :)
teşekkür ederim :)
ben de kocaman bir öpücük yolluyorum umarım yanaklarına ulaşır :D
:D 2 saat yüzünü yıkama etkisi kaybolmasın :D
:D :D
Yok, Instagram anaları başlattı bunuda sevsemde soğudum😂
kahve tüketmediğim için, evde kahveye ve köşesine yer yok :D
Sade seviyorum... eskiden şekerli severdim:)
Hiç değil gayet güzel oluyor bende de var böyle bir kahve köşesi ve oldukça memnunum
Keşke olsa balkon sayılır mi
Sayılır
Kadınların evlenince diğer kadınlarla yarış halinde olduğu konu gereksiz buluyorum
Koltugun köşesi yetiyor
Benim yok. Kahveyi pek içen biri değilim
Evimde kahve yok ki köşesi olsun.
Sadece okuma köşem var
Yok ama yapmayı düşünebilirim
Yok düşünüyorum yapmayı
Yok. Yeni evimde olacak inşAllah.
Benim köşem :D
Dimi anlamaz ama kahve her köşede de içilir 😊
Hayır yok kahve sevmem. İçki Kösem var.
Yok çok aşinası değiliz
Yok olmasimi lazim
Ennn gerekli kose olabilir❤️
Off çok güzeell
@Dogubeber Kahvesiz hayat düşünemiyorum.
@dogubeber Sevdiğin kahve türü?
@dogubeber Ben8m tercihim Americano. Süt out yani.
Keşke olsa...
Hayır yok.
Mutfagimiz o kadar büyük degil maleseff
Evimde yok.
Varrr
Yok hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?