Eğer biri size bir hiçmişsiniz gibi davranıyorsa, ayrılarak/ vazgeçerek hayatlarında bir hiç olmalısın. O size hak ettiğinizi vermiyorsa, siz ona hak ettiğini verin… Hayırlı aksamlar Arkadaşlarım 🪷🌼🌿💗💖
Ortalığın anasını ağlattıktan sonra benim eşgal ahshsh
İşteyim, işten fırsat buldum, ilk arada yani az önce bir kahve içtim. Çok da iyi geldi, aslında yorgunluk kahvesi değil, yorulmamak için bir kahve. Çünkü bazen yorgunluk hissetmeden önce bir adım geri atmak gerekiyor. O ilk yudumu alırken bir anda kendimi daha enerjik, daha net hissediyorum. Gerçekten gün boyunca yoğun bir tempoya karşı bir çeşit "koruma" işlevi görüyor bu kahve. Yorgunluk sadece fiziksel değil, zihinsel de olabiliyor ve kahve, o zihinsel tıkanıklığı açmanın bir yolu gibi.
Bazen, sabah başladığım tempoya rağmen bir kahve içmek, günün geri kalanını daha verimli geçirmemi sağlıyor. Çünkü günün ilerleyen saatlerinde yorulmadan, bir şekilde ayakta kalmak için bu birkaç dakika gerçekten önemli. Yorgunluk kahvesi demek, sadece bitkinlik anlarında içilen bir şey değil; aslında bu, o tempoya karşı koymanın, kendine bir mola vermenin, sadece bir anlığına da olsa rahatlamanın bir yolu. O içtiğim kahve, bana sadece enerjik olmak değil, zihinsel olarak da reset atma şansı tanıyor.
Kahve içmek aslında sadece fiziksel bir ihtiyaç değil, aynı zamanda ruhsal bir ihtiyaç. Yorgunluk hissi başlasa bile, o kahve biraz da olsa neşemi yerine getiriyor, bana "bugün de varım" dedirtiyor. Kısa bir ara, birkaç yudum alıp sakinleşmek, zihnimi toparlamak için iyi bir fırsat oluyor. Gerçekten de yorgunlukla başa çıkmak için bir anlamda kendi kendime yatırım yapmış oluyorum.
Akşam yorgunluk kahvesi içmem. Alkol içerim kahveden daha fazla iie yaradığına eminim. Çünkü verdiği uyuşukluk hissi rahat uyumayı sağlar. Yorgunluk hissini daha az hissetmeyi sağlar. Akşamları alkol tercih ederim o yüzden
Yok anam nerde daha mutfaktan yeni çıktım kahveye sıra gelmedi ki 😂 ben bugün tamda senin dediğin gibi birisine ayar verdim iyi de yaptım 😂 pişman değilim yine olursa yine yaparım hak edene hakkını verdim 😂
Valla acıma yetime döner koyar bilmem ne, tamam bende duyarlı merhametli insanım ama kırmızı çizgimden vazgeçmem yanlış yapti sever atarim. Herkes haddini bilecek arkadaş o kadar 😂