Yeme & İçme Sevgilinizle hiç kahve içtiniz mi 😃? Siriusmavi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yapay Zekaya Sor İçenler de ayrılıyor mu 😂40 yıllık hatır mı, yatır mı 🤣🤣 Güncellemeler1 yıl @Siriusmavi ✨💙 Sevgilinizle hiç kahve içtiniz mi 😃? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. hiç sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% 1 yıl Evet ama ben daha çok çay severim biraz mecburiyetten içiyorum kahveyi 😂😂 0 2 Yorumla Siriusmavi 1 yıl Hatır kilitleyecekler iç iç 😂 Yorumla HAYATveİNSAN 1 yıl 😂😂 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl görseldeki yazı tam benden çıkmış gibi :d durduk yere böyle bir şey sarf edebilirim eheheh evet içenlerde ayrılıyor tabisi 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Birlikte yaşıyorduk hani mantiken içildi de kurtarmıyor demek ki djddjdj 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Herkes ayrılıp barisiyir ya da bitiyor ki kahve o kadar iç ama nafile 0 0 Yorumla
Derbeder3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% 1 yıl Evett kendi elleriyle yaptı 1 hafta sonra ayrıldık 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İçtik fal baktırdık üstüne evleniyorduk falda dkskd 0 0 Yorumla
Dfhhjhfdghf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Bakirim hic sevgilim olmadi hic flortum olmadi hic sevisemedim hic opusnedimm kimse beni istemiyorr incelim 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Galata kulesine bile çıkmıştım. Nafile😎 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Evet içtim 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl 40 yilin hatri icin bol bol ictim :))) 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neden icilmesn 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Evet içtik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Fark ederse kahrolayım demiş şair 😂
hiç sevgilim olmadı
Evet ama ben daha çok çay severim biraz mecburiyetten içiyorum kahveyi 😂😂
Hatır kilitleyecekler iç iç 😂
😂😂
görseldeki yazı tam benden çıkmış gibi :d durduk yere böyle bir şey sarf edebilirim eheheh evet içenlerde ayrılıyor tabisi
Birlikte yaşıyorduk hani mantiken içildi de kurtarmıyor demek ki djddjdj
Herkes ayrılıp barisiyir ya da bitiyor ki kahve o kadar iç ama nafile
Evett kendi elleriyle yaptı 1 hafta sonra ayrıldık
İçtik fal baktırdık üstüne evleniyorduk falda dkskd
Bakirim hic sevgilim olmadi hic flortum olmadi hic sevisemedim hic opusnedimm kimse beni istemiyorr incelim
Galata kulesine bile çıkmıştım. Nafile😎
Evet içtim
Kahve de içtik üstüne suyunu da içtim.
40 yilin hatri icin bol bol ictim :)))
Sevgilim olmadığı için hayır
Neden icilmesn
Evet içtik
.
Sevgilim yok uzun yıllar oldu
Sevgilimle herşeyi içerizz
Saymaya kalksam bi cafe açılırdı
yok ki içelim :D