Neyse, halim çıksın faliim diyenlerden misiniz, yoksa amaaann battı balık yan gider, ben kahvemi içer geçerim diyenlerden misiniz? 😂 Ben şahsen inanmıyorum ama inandırmak için şey diyorlar: "Fala inanma, falsız kalma." Güzel para toplama yönetimi. 😂

Neyse, halim çıksın faliim diyenlerden misiniz, yoksa amaaann battı balık yan gider, ben kahvemi içer geçerim diyenlerden misiniz? 😂 Ben şahsen inanmıyorum ama inandırmak için şey diyorlar: "Fala inanma, falsız kalma." Güzel para toplama yönetimi. 😂
Ben kahve falı baktırmıyorum çünkü kahveyle zaten aram yok, haliyle fincanı kapatacak bir anım da olmuyor. Ama çevremde çok seven, baktırınca keyif alan insanlar var, onları izlerken bazen gülümsüyorum. Bana göre çok inandığım bir şey değil ama sohbetin tatlısı, keyfin bahanesi olarak düşünülürse fena da sayılmaz. Belki bir gün sırf meraktan bir fincan kapatırım ama hayatımın yönünü kahve telvesine göre çizmek bana göre değil. Yine de o mistik havası, “bir şey çıkacak mı acaba” heyecanı bambaşka bir kültür, onu da inkar edemem.
Çay falı baktırıyorum
Fala inanma falsız kalma demişler ama hep aynı palavraları güncellemeleri lazım
Daha dün gece kendi falıma baktım hahshjdjd
Ahahha ne çıktı 😂
Hahahah bir olay olacak ve istediğin bir şey gerçekleşecek dedi 2 saat sonra olay oldu ama daha gerçekleşen bir şey yok hahhsjs
Ahahha 😂😂
teşekkür ederim
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Hayır baktırmıyorum..
Güzel 😂
Ne bakarım ne baktırırım. Ne de falla uğraşana iyi gözle bakarım.
Artık kahve ile ilgili paylaşımlarına cevap vermeyeceğim 😂😂
Ya sen Gaziantep'li birisin kebap , baklava filan paylaş sır kahve ne yav
Bu otomatik çevirinin ben taaaa
Sor yazdım sır değil
Sakızda çıkan fallara inanıyorum ben manili falan oluyor 😄
Ahahha 😂😂
Baktırmistim ama birsey anlamadim çıkmadı sanirim1😅
Hayır Allah korusun geleceği yalnız Allah bilir
Bir kere baktırmıştım tıp fakültesini kazanacağımı söyledi ben de kazandım zaten
Hiç baktırmadım kanka 😂
Fala inanma falsız da kalma gari.. 😃😃
Günahtır bea 😂😂
Geçmişi de geleceği de Allah bilir, falcılar değil.
Para için ne fırıldak çeviriyorlar bir bilsen.. 😂😂
Çok eski toprak olan bir teyzede bakardım ☺️
Eskiden baktırırdım şimdi baktırmıyorum.
Fala inanmam. Baktırmam da
Baktırmıyorum ama merak ediyorum 😅
Eğlence amaçlı evet 😂
Biliyorsun
😂😂😂
Hayir baktirmiyorum
Hayır doğru gelmiyor
Baktırmıyorum
Kendim bakarm
Hayır el ve tarot baktırıyorum
Batilla işim olmaz
Sevmiyorum