Sabahında kulaklığımı takıp deniz kenarında ve doğa ile iç içe uzun bir yürüyüş yapardım. Akşamında ise şarkılar eşliğinde uzun ve zengin bir çay kahve keyfi yapardım. Ve bu keyfime samimi bir sohbet ya da güzel bir film eşlik ederdi.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mükemmel bir keyif günü benim için tamamen kafamın rahat olduğu, hiçbir sorumluluğun üzerimde baskı kurmadığı bir gün demek. Sabah ne zaman istersem uyanırım, dışarıda hava yağmurluysa zaten gün benim için ekstra güzel başlar. Güzel bir kahvaltı yaparım, belki sevdiğim bir diziyi açarım ya da sadece pencere kenarında yağmuru izlerim. Sonra dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapmak iyi gelir, özellikle sakin ve huzurlu bir yerde. Akşamı da sevdiğim yemeklerle, belki bir filmle, belki de sadece müzik dinleyerek geçiririm. Telefonun fazla çalmadığı, kimsenin beni bir şey için zorlamadığı, her şeyin akışına bırakıldığı bir günse, işte o gün benim için gerçekten keyif günüdür.
33 Yorumla
Mükemmel bir keyif günü benim için koca bir malikane verin havuzlu olsun yaklaşık 10-15 tane sarışın kızıl esmer mavi saçlı gotik kızlar havuzda bol bol alkol ve sigara verin müzik ve ve dev ekran TV olsun
21 Yorumla
m 1 yılBu sen işte 😂 youtube.com/shorts/c8jnyBeNWtQ?si=QXZVx3zsLW-bxIK8
1 yılTabi ki kavve içerek mükemmel bir gün geçiririm 🤣
23 Yorumla- 1 yıl
Çok seviyom öyle böyle değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılarkadaşlarla takılmak
25 Yorumla
m 1 yılKız erkek 😂
- 1 yıl
Kadın :D
m 1 yılNene de el sıkışalım 🤝
- 1 yıl
@27esmerim bir bulmadınız bana olgun kadın ben ne yapayım :D
m 1 yılNene kabulunse buldum ben
Yanımda benimle aynı frekansta olan insanlarla büyük bir gezi turu yapmak eğlenmek parti yapmak gülmek huzurlu vakit geçirebilmek eğer teksem de şöyle huzur bulurum yanımda kola cips en sevdiğim dizi film veya videoyu izlemek ve bazen de doğayla iç içe sandalyeni koyarsın kitabını alırsın eline göldeki suyun akışına bakarsın sessizliğin sesini dinlersin kitap okursun kuşların cıvıltı sesi belkide binbir türlü böceğin sesini suyun sesini duyarsın oksijeni çekersin içine. Daha da anlatabilirdim ama genelde bunları yapmak huzur veriyorr
10 Yorumla
1 yılBunu çok çeşitlendirebilirim. Kız kıza çıktığımız bir şehir turu olabilir. Aksamına pijama partisi.
İyi bir film ya da yine kızlarımla masa başı muhabbetleri. O da olmadı alışveriş , bakım ve spa da günü sonlandırmak.13 Yorumla- 1 yıl
Süper kahramana yuvalama yedirmeyi unutmayın
Genelde keyif gunu olarak yaptigim aksama kadar miskin miskin battaniyenin icinde kivrilip yatmak ama aslında yapmak istedigim ulkemin guzel yerlerinden birinde aksama kadar gezmek dolasmak
Ama bn karar veremedim burdaki yakin arkadasimla hayal ettigimiz gibi piknik felan yapmak ya da yukarda yazdigim hayalimi onunla gerceklestirmek mesela antep fistigimla Antebi (onun memleketi😉) gezmek
25 Yorumla
1 yılGözlerini açacaksın bir bungalov da, yanında sevdiceğin, bahçede hazır kahvaltı, güneşli bir gün ve tertemiz bir havuz sizi bekliyor...
Devamını iftardan sonra yazarım 😂😂
11 YorumlaGüzel bir kahvaltı yeni yerler görmek macera dolu bir şeyler yapmak sahilde yürüyüş yapmak balık tutmak sonra onları mangal yapmak semaver çayı içip güzel bir uyku uyumak
12 YorumlaKimsenin benden bir şey istemediği kendimle kaldığım bir gün
21 Yorumla
1 yıl"Keyif günü" demek bedenin yorgunluktan ayrılması demektir. Kahvenin eşsiz kokusu insanı zinde tutar, dinç gösterir. 😊
11 Yorumla
u 1 yıl- Dizi
- Mizah
- Kahve
- İş
- Farkındalık kazandırmak
- Dostluk 👥
13 Yorumla- 1 yıl
Evet hjklkş ben yazarsam müko olur huyum kurusunklşşş
1 yılBol bol denize girmek, kafamın estiği şekilde takılmak. Karışan görüşen olmayacak, elime ayağıma dolanan vs olmayacak
18 Yorumla
m 1 yılOhh ne güzel 😂
- 1 yıl
Hayali bile güzel
m 1 yılDenizi özledim ben ya
- 1 yıl
Deniz’i ben de özledim ama tek başıma olmam lazım. Bildiğin adası olan tanıdıkların varsa yardımcı ol be 🤣
m 1 yılAcun var 😂
- 1 yıl
Acunun suyu ısındı o olmaz
m 1 yılİbo?
- 1 yıl
Midem bulandı
1 yıl🤔 aklıma çok güzel şeyler geliyor 😄 sürekli yaptığım aktiveler vardı ama şu an yalnız başıma pekte iyi olmuyor. 🫠
13 Yorumla- 1 yıl
Tatil günlerimde keyifli bir rutin yaşarım. Önce güzelce duşumu alır, saçlarımı özenle hazırlarım. 😊 Ardından kısa bir araba turu yaparız, kahvemizi içer, sonra da huzurlu bir yürüyüşe çıkarız. Daha sonra sakin bir köşeye çekilir, gözlerinde kaybolurum; ah, o anlar! 🥲 Ha bir de, gece mutlaka cızbız yemeliyiz. Eve dönerken de yol boyunca o tatlı sohbetimizle günü tamamlarız. 😄
- 1 yıl
Daha çok var ama buraya yazamıyor insan 😂
1 yılBütün ailemin bir arada olduğu gün. Biraz zor bir araya gelebiliyoruz çünkü.
13 Yorumla- 1 yıl
inşAllah. Teşekkür ederim.🙏
1 yılPanpa denize girip şezlongta güneşlenmek ya mis😂
122 Yorumla- 1 yıl
Asıl sen beni götür panpa😂
- 1 yıl
Niye ikimizi götürüyor sen de mi gelcen yanımızda kaynanam gibi 😂
- 1 yıl
Biz yeni evli çiftiz bizi rahat bırak 😂
- 1 yıl
Ay kumam gibi😂😂
- 1 yıl
Ama şimdi araya kocişkomu da kattın yani biz baş başa gitmemiz lazım senin ne işin var hı 😂
Sinirlenmediğim huzurlu geçen gün keyiflidir benim için
111 Yorumla
m 1 yılAl iç rahatla kankim 😂 724kultursanat.com/.../...yl-isminden-1280x720.jpg
dolu dolu bir gun gecirmek ornegin gazlamak💖😌😻🐭
15 Yorumla
1 yılGece yarısından sabaha kadar istsnbulu arabayla gezmek
11 Yorumla
1 yılSahilde sevgilinle el ele olucan ya da mangal keyfi ormanlık yerde yürüyüş Le
13 Yorumla- 1 yıl
Hemde nasıl bi bilsen🤭😂
Gizli Üye(25-29)1 yılEvde yatmak valla akşama kadar ye iç yat. Birde hatun varsa tamam jsjsksk :D
27 Yorumla
m 1 yılAhahha miss 😂😂
Cevap sahibi1 yılTabii ya 😂😂
m 1 yılGel keyfim gelll 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılValla hahaha 🤣
m 1 yılO söz sana yazılmış bro 😂
Cevap sahibi1 yılGaliba 😂😂
m 1 yıl😂😂😂
Sadece şöyle sahil olsun elimde rakı 100 luk bir sandalye sabahlamak orada yani bu
11 YorumlaYağmurun toprağa verdiği koku ile elinde olan sıcak bir kahve ve müzik başka hiç bir şey istemezdim
11 YorumlaYağmurlu hava da yapılan her şey.
13 Yorumla
1 yılBol bol yatağımda vakit geçirirdim. 😃😃
19 Yorumla- 1 yıl
Uykuyu bu kadar sevmem 😃😃
- 1 yıl
Ben sevmem uykuyu ama vakit geçirmeye bayılıyorum. 😂😂
- 1 yıl
Nasıl o kadar çok uyuyabilirsin ki üç gün mu
- 1 yıl
Ölmediğinden emin misin 😂
manzara on numara meze
110 Yorumla
1 yılÇok güzel bir anlama geliyor😂
20 YorumlaYeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Çay sigara bilardo oynamak..
20 YorumlaDeniz
227 Yorumla- 1 yıl
@Barış_LonelyForever yorumların kapalı oldugunda beni etiket yapma yawrum sinir oluyorum 😅
- 1 yıl
@27esmerim özür dilerim abla hep @ByBrawo yüzünden 😂
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever zaten her şey onun yüzünden degilmi shdjd
- 1 yıl
Hayır canım başınıza neden bela olayım aa 😂
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever ayy çok tatlı buui😹
m 1 yıl@Barış_LonelyForever barış ıslak ıslak bakma öyle 😂😂😂
- 1 yıl
Siz bana kadın bulmazsanız bende kedi olurum 😂😂
- 1 yıl
m 1 yıl@Barış_LonelyForever miyavla bakim 😂
- 1 yıl
Milletin içinde rezil etme beni şimdi 😂😂
- 1 yıl
@Barış_LonelyForever ahahhs uyuz seni
m 1 yıl@Barış_LonelyForever ahahha 😂😂
- 1 yıl
😂😂😂🥰
Gezmek ve izinli olmak
10 Yorumlagun boyu yattıgım bi gun sdjhdsjda
11 Yorumlaonunla olduğum her an
11 Yorumla
1 yılNeflix çekirdek cips
11 YorumlaSon zamanlar hiç birseyi
11 YorumlaResetleme...
12 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKahve içmek tabikide
10 Yorumla Spor yapmak ve güzel yemek yemek
10 Yorumla
1 yılen sevdim agam burakla valorant oynamakkk 😎🔥
10 Yorumla
1 yıldeniz, güneş, soğuk güzel bir içecek
10 Yorumla
1 yılTatil günleri
11 YorumlaBalık tutardım
20 Yorumla
1 yılKahve+film😌
10 Yorumla