Kahve ve dostluk... Bence ikisi de bağımlılık yapıyor. Ama itiraf edelim, en keyifli bağımlılıklar bunlar!😌
#Philips&KahveKeyfi
Kahve ve dostluk... Bence ikisi de bağımlılık yapıyor. Ama itiraf edelim, en keyifli bağımlılıklar bunlar!😌
#Philips&KahveKeyfi
Kahve 40 yıl hatırlanır ama çay, dostlukları bir ömür demler. Son zamanlarda çaya daha daha çok bir sevgim oldu, çünkü çayla kurulan bağlar kolay kolay bitmez. Ben çaycıyım sizi bilemem.🍵✨😄
Kahve, insanlar arasındaki bağı güçlendiren bir sembol. Sıcaklığı, kokusu ve ritüeliyle samimiyeti artırıyor. Sohbeti daha doğal ve içten hale getiriyor, resmi bir ortamı bile yumuşatıyor. Ortak bir içecek olduğu için, farklı hayatlar yaşayan insanları bile bir araya getirebiliyor. Küçük bir ikram gibi görünse de, altında paylaşım, ilgi ve dostluk var. Tek başına içildiğinde bile hatıraları canlandıran bir etkisi oluyor. İşte bu yüzden, kahvenin hatırı sadece içildiği anda değil, zamanla daha da anlam kazanıyor.
Ben kahve sevmiyom aksiyona bakarim😁 kahveyle dost olunacaksa ohoo
Bak bu turk kahvesi dedikleri de arap kulturu.. araplar kahve satmak icin uyduuryolar bu laflari turkler de inaniyolar.. boyle boyle ulkeyi yok etcekler
Zaten ulkede arap kulturu hakim, turk kajvesi mevzusu basit diil. Gida ile asimile ettiler bu araplar cok cakal
Arastirmadim ama eminim ki hacca umreye falan giden en cok ulke turkiyedir
Dehset bi din ekonomisi var zaten ve araplara cok para gidiyo ulkeden bu uzucu bi durum... zaten turk kahvesi olsa turkiyede yetisirdi d mi.. araplardan kahve aliyoz ama ismi turk kahvesi... bu ulkeyi cok somuruyolar, uzucu mesela..
Rica ederim bak ulkemizin aldigi odul ne kadar komik d mi, chatgptye sordum
"2024 yılında Türkiye'den hacca giden kişi sayısı 83.430 olarak açıklanmıştır. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı tarafından "En Disiplinli Hac Organizasyonu" ödülüne layık görülmüştür.
Umre ziyaretleriyle ilgili 2024 yılına dair kesin verilere ulaşmak zor, ancak Türkiye'den umreye giden kişi sayısının da yüksek olduğu tahmin ediliyor. 2023 yılında dünya genelinde 13,5 milyon kişi umre yapmıştı ve bu sayı 2024’te de artmış olabilir."
Sanki diyanet araplara calisiyo gibi :dd iyi para goturuyolar he bu islerden
Ben saygisizlik etmiyom ki :d bu bi pazar mi? Evet. O yani..
Zaten inanmak icin para harcamaya gerek olmasi bana mantiksiz gelen nokta.. ben niye arap kulturune inanmak icin bi de para veriyom.. benim kafa boyle calisiyo wala :d
Kahve beni kendime getiriyor
Dostluk umrumda degl
Cevap
8Cevap
kahve çok severek içerim tabi ki de.. sohbet ile daha güzel oluyor
İçelim bir ara 😂
içeriz reis :D
😂😂
"Bir fincan koy gözlerinin kahvesinden kırk yıl boyunca sende kalayım" demiş şair. Demek ki kahve ☕ bu kadar güzel ki bağları pekiştirme konusunda şiirlere bile yansıyor. ✨🎀
Sen pay çıkarasın diye yapmışlar 🤣
Elleri dert görmesin bea😂
Kahve insan zihninde sevgi sıcaklık hissi uyandırıyor bir kadına kahve içelim mi arkadaşına bir şey anlatmak istediğinde gel bir kahve içelim dersin o yüzden önemli
Kahve kahve kahve her yerde kahve. Ben niye sevemiyom şunu ya. Bi ben mi sevemiyom şunu. Çay ve dostluk diycem ben.
Yavv gel bende kahve içmiyorum biz çay içelim
@Pamuksekerofficall çaycılar sizi
Fincan küçük bir yudumluyorum o ney yavv
Mardine gel kaçak çay götür hahaha
Senle cok ortak yonumuz var🤭😁🤣
Evet hatırı var inanıyorum 😀 zamanında samimi olduğum arkadaşım ile içtiğim kahveler ve ettiğim sohbet hala aklımda
Tabikide içerim abi 😂 seni bekliyorum her zaman aklımdasın abi 🙏🏻😇
Sende cansın abi 😎
Vefa olmadıktan sonra kahveyi kazanla da içse zor 💁♀️
Kaliteli bir kahve makinesi sayesinde tabi ki kankam 😂😎
İyi rol oynar ben kahveyi çok severim içmeden duramam..
Beraberinde edilen sohbet samimiyet içtenlik der susarım.

Kahve çay bahane sohbet şahane diyoruz biz buna..
Bir fincanın kırk yıl hatrı vardır, buna canı gönülden inanıyorum. İyi dostlar elde ediyor.
Ne alakası var diyorum
Şarkıya eşlik ediyor işte soru 😌
🤣🤣her derde deva türk kahvesi sloganı ile açılış yapacağım
Ben kıraathane açacam yerimi yapıyorım 😂
Senin tükkanın tam karşısına açacağım
Ooo komşu olcaz çok iyi 😂
Külünü hazırla
Hiç bir alakası yok bence 😂
Fincan kahvem hatrına saydım Bir yudumluk aşkım deli sarhoş Komplo ordularının gardiyanları Neyim var ki Rap'ten gayri? 😂😂
Nerde 🤣🤣
orayı yanlış dinlemişim dedin 🤣
Aslında kahve değilde içinde sohbet açıcı özelliği oluyor
Yalan inanma
Hatıra b*k yenmez diye duyduğumdan beri onunda kandırma olduğunu anladım
Aynen
Taktın bugün kahveye 😂
Saçmalık
İyi bir kahve olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?