Yeme & İçme Espresso mu filtre kahve mi? nurliii Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Siz hangisini tercih edersiniz? Güncellemeler1 yıl Kimse espresso sevmiyor galiba 😅 Espresso mu filtre kahve mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Duruma göre şu an filtre iyi giderdi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. filtre kahve 0 0 Yorumla
tturany Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 89% 1 yıl Filtre kahveyi seviyorum. Günde 3-4 bardak tüketiyorum. Bu sayı bazen 6-7 leri buluyor. 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl İkisi de güzel 1 2 Yorumla nurliii 1 yıl Evet ikisi de tercihim 😊 Yorumla ax2akrep 1 yıl niyetli değilsen bana bi filtre kahve yap 😅😅 Yorumla
by_mühendizz Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl espresso 1 2 Yorumla nurliii 1 yıl çok güzel bir kahve Yorumla by_mühendizz 1 yıl sever sayarız. içeriz Yorumla
Şuşibalım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Caramel latte 2 1 Yorumla Efe3527 1 yıl Ismarlayabilirim... Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çilekli kahve 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Filtre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Duruma göre şu an filtre iyi giderdi
filtre kahve
Filtre kahveyi seviyorum. Günde 3-4 bardak tüketiyorum. Bu sayı bazen 6-7 leri buluyor.
İkisi de güzel
Evet ikisi de tercihim 😊
niyetli değilsen bana bi filtre kahve yap 😅😅
espresso
çok güzel bir kahve
sever sayarız. içeriz
Espresso tercih ederim
Türk kahvesi damla sakızlı. :D
Türk kahvesi neyinize yetmiyo
Espresso tabikii
Her ikisi olabiir aslında
filtre ya espresso çok sert