Yeme & İçme Kahve yapmak için bu alınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Migrosta 100 küsür şu an ve french press alacaktım işte bir tık eskidi diye bu mantıklı geldi ama tam olarak anlamadım mantığını bilen var mı? Kahve yapmak için bu alınır mı? Cevapla İş Soruları Migros Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Değişik bi şey ilk defa görüyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. gayet güzel 0 0 Yorumla
mertyedek1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kahveyi kagida koyuyorsun. Damitma mantigiyla hazirliyorsun kahveyi. 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Kağıt yerine süzgeç falan da alınır mı acaba veya alınabilirse nasıl bulurum Yorumla mertyedek1 1 yıl Kagit da suzgecle benzer mantikla calisiyor. Yani bu kagitlar isini gorur. Yorumla Soran 1 yıl Hmm alınır mı sence? Yani mantıklı bir ürün mü Yorumla mertyedek1 1 yıl Fiyatindan oturu alinir bence. Migrosa gidecektim bugun, urune denk gelirsem ben de alirim belki. Denemeye deger en azindan. Yorumla Soran 1 yıl Alıcam ya en iyisi ama bu kağıt işlerinden hiç anlamıyorum acaba boyut olarak nasıl kağıt lazım olur Yorumla mertyedek1 1 yıl Boyutlar ayni genelde. Filtre kahvelerin oldugu kisimda kagitlar var migrosda. Bir tanesini al direkt. Emin olmak istiyorsan ustundeki bilgileri okuyup secersin Yorumla Soran 1 yıl Tamamdır çok teşekkür ederim sende alacaksan hayırlı olsun şimdiden 🙏🏻 Yorumla mertyedek1 1 yıl Rica ederim, sana da Yorumla
boşişlermüdürü12 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl onu yapacagına filtre kahve kağıdı var al onu kullan 1000 kat daha kullanışlı şokta 10 tlmi neydi 0 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bence french press al, sürekli kağıt filtre alman gerekir, çok masraf olur 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gereksiz ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değişik bi şey ilk defa görüyorum
gayet güzel
Kahveyi kagida koyuyorsun. Damitma mantigiyla hazirliyorsun kahveyi.
Kağıt yerine süzgeç falan da alınır mı acaba veya alınabilirse nasıl bulurum
Kagit da suzgecle benzer mantikla calisiyor. Yani bu kagitlar isini gorur.
Hmm alınır mı sence? Yani mantıklı bir ürün mü
Fiyatindan oturu alinir bence. Migrosa gidecektim bugun, urune denk gelirsem ben de alirim belki. Denemeye deger en azindan.
Alıcam ya en iyisi ama bu kağıt işlerinden hiç anlamıyorum acaba boyut olarak nasıl kağıt lazım olur
Boyutlar ayni genelde. Filtre kahvelerin oldugu kisimda kagitlar var migrosda. Bir tanesini al direkt. Emin olmak istiyorsan ustundeki bilgileri okuyup secersin
Tamamdır çok teşekkür ederim sende alacaksan hayırlı olsun şimdiden 🙏🏻
Rica ederim, sana da
onu yapacagına filtre kahve kağıdı var al onu kullan 1000 kat daha kullanışlı şokta 10 tlmi neydi
Bence french press al, sürekli kağıt filtre alman gerekir, çok masraf olur
Gereksiz ya