Yeme & İçme Tatlıyla kahve eşlemesi yapacak olsan hangi ikili favorin olurdu? Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Tatlı ve kahve eşleşmesi yaparken, hangi tatların birbirini en iyi tamamladığını düşünüyorsun? Tatlıyla kahve eşlemesi yapacak olsan hangi ikili favorin olurdu? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 536 cevap paylaştı. Benim için sütlaç veya triliçe sütlü kahve 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. kahve ve triliçe olurdu 1 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben mesela çikolatalı sufle tercih ederdim gerçekten sıcacık insanın damağında güzel bir lezzet bırakıyor 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Şeker pare ve kahve ikilisini seviyorum. şu an bu ikiliyle birlikteyim 😋 2 0 Yorumla
Nolyrzya Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Hurma ve sade Türk kahvesi tatlı pasta ilgimi çekmiyor 2 0 Yorumla
Abuzittin34 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Americano + Tiramisu allahım sana geliyorum. 1 0 Yorumla
astrocom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Onun yanağıyla kaçak çay derdim ama o diye biri yok... 1 0 Yorumla
Catwoman_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl bir dilim kara orman kirazı (Alman tatlısı) ve güzel bir Viyana kahve kreması, çikolata sosu, çikolata parçaları ve karamel 0 0 Yorumla
pizzatti Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl viskili san sebastian ile americano miss 1 0 Yorumla
MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Türk kahvesi ve tiramisu efsane yakışıyor 1 0 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sadece kahve alıyım ben tatlı sizin olsun. :) 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahve ve brownie 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim için sütlaç veya triliçe sütlü kahve
kahve ve triliçe olurdu
Ben mesela çikolatalı sufle tercih ederdim gerçekten sıcacık insanın damağında güzel bir lezzet bırakıyor
Şeker pare ve kahve ikilisini seviyorum. şu an bu ikiliyle birlikteyim 😋
Hurma ve sade Türk kahvesi tatlı pasta ilgimi çekmiyor
Americano + Tiramisu allahım sana geliyorum.
Onun yanağıyla kaçak çay derdim ama o diye biri yok...
bir dilim kara orman kirazı (Alman tatlısı) ve güzel bir Viyana kahve kreması, çikolata sosu, çikolata parçaları ve karamel
filtre kahve-tiramisu
Çikolata ve türk kahvesi 🤣
Tiramisu veya trileçe ile Curtado
Espresso ve bitter çikolata.
Tiramisu ve limonlu cheesecake. 👍🏻
Tiramisu ve Flat White
viskili san sebastian ile americano miss
Türk kahvesi ve tiramisu efsane yakışıyor
Sadece kahve alıyım ben tatlı sizin olsun. :)
Yulaf sütlü filtre kahve browni
Latte ve trileçe
Kahve ve brownie
Latte ve magnolia..
Marlenka filtre
Waffle ve latte
Cheesecake ve latte
hiçbiri derdim kahve tek içilmeli
Çay browni
Fıstıklı baklava ile
Trileçe